Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány csak játszott velem vagy én rontottam el az egészet?
Még év elején megismertem egy 16 éves lányt. A zene hozott össze minket, mindketten zongorázunk és énekelünk. Kisebb-nagyobb megszakításokkal webkamerán dumáltunk (mert nem egy városban lakunk), meg beszélgettünk. Aztán az utóbbi időben egyre többet hívtuk egymást, találkoztunk is. Egy találka után még meg is jegyezte, hogy furcsállta, hogy nem csókoltam meg. Elterveztem, hogy elhívom egy közeli diszkóba és ott megteszem.
El is hívtam, jött is. Két külön busszal érkeztünk, nem is találkoztunk rögtön. Elég kiábrándult vagyok a csajok terén már, lettem már átejtve így, hogy nem írt többet vissza az illető, ezért mikor már másfél órája nem válaszolt az sms-re, hogy merre találom meg, akkor betelt a pohár. Sajnos az ismerőseim megkínáltak vodkával, és én idióta lehúztam majd' fél üveggel (elég erős volt) elkeseredésemben. Természetesen ahogy ezt megtettem, rögtön jött tőle az sms, hogy merre van. Meg is találtam, meg is csókoltam, és sajnos az este további része kiesett. Hála istennek semmi gáz dolgot nem csináltam, ezt mesélték az ismerőseim, nem lehetett rajtam nagyon észrevenni, hogy berúgtam.
Egy közös barátunktól kellett megtudnom, hogy a csaj azt mondta később, hogy nagyon szégyellte magát, amiért smárolt velem. Írt is nekem Facebookon, hogy ő nem akar velem összejönni, inkább csak barátok maradjunk, és elkezdett megint jópofizni, mint régen, ahogy tette. De akkor miért engedte, hogy megcsókoljam? Időközben összejött valami másik fiúval, akiről én nem túl sok jót hallottam. Az idegösszeroppanás szélén állok, hogy már megint mit csesztem el? Nem nyomultam túlságosan, de próbáltam férfi maradni, nem puhap*cs. De mit értem el vele??? Teljesen el vagyok keseredve, jogosan érzem magam egy rakás sz*rnak? Utálom, hogy mennyi időm beleölöm egy-egy ilyen dologba és aztán egy másik srác öt perc "munkával" elhappolja előlem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!