Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törjek ki a "friend-zone"-ból?
Szóval,van egy lány,akivel jelen állás szerint barátok vagyunk,de nagyon hasonlítunk,és nagyon összeillünk,mások szerint is.
Mostanában nagyon közelít felém,már Ő is rámír Facen,órákon át hülyéskedünk,és kaptam egy "jóéjt! :)"et is elköszönéskor.Ebben látszólag semmi szokatlan,de régebben csak néha írtam én rá,és akkor is "bye" volt az elköszönés,ami nála a normális...most "jóéjt,szia"
Nem mellesleg élőben is elvagyunk hasonlóan jól.
Van egy kis kiegészítés a történethez,de ha ez valakit érdekel,írjon privátot.
Nekem már volt barátnőm,jó sokáig,ezalatt nem beszéltünk nagyon.
Hogyan lépjek?Nem akarom elveszíteni,értem ezalatt,hogy mint barátot is..
15/F
Nem b.sztál el semmit, szerintem arra céloztak, hogy eddig barátként közeledtél. Így a lány nem is gondol rá, hogy akarsz valamit tőle. De ezen még változtathatsz. A barátzóna másik fajtája, amikor nem tetszel a lánynak és hiába közeledsz máshogyan, egyszerűen oda rak, bármit csinálsz.
Előbbin lehet változtatni, utóbbi főleg a külsőn múlik. De még az sem reménytelen teljesen.
Hát barátom...egy jó tanács!
Addig lépj le amíg még teheted.
Én is így kezdtem egy lánnyal és összejöttünk.
Öngyilkosság,gyógyszeres kezelés,és depresszió lett a vége.
Hallgass rám!
Ki lehet abból. És pont, hogy nem pénzzel. :) Egyik ismerősöm meggazdagodott- továbbra is jóbarát maradt, a "szeretett" nőnek, csak akkor már olyan jóbarát (hozzáteszem: a férfi haverjainak is!) és gyakran tud kölcsönadni és elnézi, ha nem, vagy sokára adják meg. :D
El kell kezdeni érdeklődni, és ha nem a külső miatt került oda, akkor alakulhat a dolog!
15 éves vagy és már jó sokáig volt barátnőd... gratulálok
friend zone-ból kitörni nehéz, de mivel ő tette meg az első lépéseket, ezért nem esélytelen, szerintem ő is vonzódik hozzád, abból amit írták, ez jön le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!