Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miert csinalja ezt velem! Mar nem szeret? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
A baratom mar egy ideje azt mondja h osze van zavarodva s nm tudja h mit erez!!Ha megbant en elmondom neki s mindig azal jon h o nekem nm eleg jo!! pedig ez nm igy van hiaba magyarazom neki nem erti meg h o kell nekem!! es ha kerdem h min van oszezavarodva azt mondja h egyszer azt mondom o a legjobb maskor meg roszat mondok rola csak!! miert csinalja ezt?2013. jan. 12. 20:33
1/12 anonim válasza:
Mert nyelvtanból kettes voltál..
2/12 anonim válasza:
Ilyen helyesírással ne várj csodákat.
3/12 anonim válasza:
Remélem,nem írásban adtad be neki.
4/12 anonim válasza:
Miért nem tudod használni azokat a nyomorult ékezeteket,ha
már választ vársz(telefonon is van!)?
Egy biztos,idegesítő egy csaj lehetsz,már ne haragudj!
Ha már kiteszek egy kérdést,alap hogy megtisztelem az embereket azzal,hogy olvasható........
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ekezet a billentyuzetemen !! Romaniaban lakom es roman a bill-em is !! baszus !! miert valaszoltok ha nm tudtok ertelmes valaszt adni??
2013. jan. 12. 20:40
6/12 anonim válasza:
mert nem tudsz normális kérdést kitenni bakker!
7/12 anonim válasza:
Tipikus.. egy elkezdi és a többi meg megy utánna... angol billentyűzetről nem hallottatok nagyokosok?
Nem lehet hogy azért mert túl nyersen mondod meg neki hogy mit csinált rosszul vagy mivel bántott meg? Vagy minden apróságot?
8/12 A kérdező kommentje:
Vegre egy normalis valasz!! koszonom!! lehet d nm tudom akarh mondom mindig az jon ki belole h o nekem mar nm jo meg h meg untam !! most is azal jon h banja h elve szuletett :(
2013. jan. 12. 20:50
9/12 anonim válasza:
Lehet hogy egyszerűen csak hisztis... Pofozd össze valahogy hogy ne legyen ilyen anyám asszony katonája... Meg hogy nem meguntad csak senki se tökéletes stb... Vagy valami ilyesmi
10/12 A kérdező kommentje:
En kerdeztem h megbanta h oszejot velem meg h itt akar hagyni s azt irta h nm csak elni nem akar meg h szeret d sok minden nem mukodik a kapcsoatunkban!!
2013. jan. 12. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!