Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja szakítottam a barátommal, akkor azt mondta, hogy nem szeret és nem kíván már. Most újra bókolgatni kezdett, vajon miért csinálja?
Figyelt kérdés
Szóval amikor szakítottunk, akkor őszintének tűnt. Fájt, hogy nem szeret és az volt a hab a tortán, amikor azt is elmondta, hogy már nem kíván. Azóta próbálok ezen túllépni, most már éppen kezdek jobban lenni. Viszont egy hete találkoztunk és úgy nézett rám, mint régen. Fejtegette, hogy mennyire szép vagyok és értékes. Szerintetek miért csinálja ezt? Abban biztos vagyok, hogy nem akar velem újra járni, de akkor meg mire jó ez az egész? 21/L2012. nov. 24. 21:39
1/5 anonim válasza:
Mert lyukhiánya van.
És mivel nő vagy leszel olyan ostoba h vissza is fogadod aztán ha talál mást megint le fog lépni.
4/5 anonim válasza:
Dobott, próbált dugni (szebb szóval "összejönni") másik csajjal, de az vagy elküldte vagy nem volt olyan jó, úgyhogy gondolja, hogy visszamegy, ahhoz aki bevált. Te meg olyan hülye leszel, hogy visszafogadod, akkor megint ellesz vele egy darabig, aztán mikor megun dob, megpróbálkozik megint máshol, aztán mint a bumeráng visszatér és kezdődik minden az elejéről. :) Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot akkor ne add jelét annak, hogy egyáltalán még szükséged van rá, vagy bármit is érzel iránta, mert ez nagyon jó alapot ad neki. (ezt a sok okosságot egy lány barátom életéből szűrtem le, hasonló eset játszódik le közte és a "barátja" között immáron kb 3 éve...) 18/F
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó! :)
2012. nov. 25. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!