Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez barátság még vagy több? Bővebben lenn.
Egy sráccal barátok vagyunk, legalábbis ő mindig ezt mondja és én is így gondolom. Nem mondom, hogy nem lenne jó vele, de így, mindent megosztva a másikkal, hülyülve, minden feszengés nélkül, BARÁTokként minden jó. Elhívott moziba, ő fizetett, de nem éreztem semmit, de tegnap újabb mozi, csak most még ketten voltak. Ő mellettem ült és mivel az az igazi meghatódós csaj vagyok, kicsit megmarkoltam a karját és elfordítottam a fejem. Ő nevetett, mosolygott végig és az enyémnek nyomta az arcát, homlokát, megsimogatta az arcom, és 2 és fél óra alatt rengetegszer csak játszottunk a másik ujjaival vagy épp dicsérte a parfümöm. Mikor elváltunk megsimogatta a hátam, a megszokott ölelés helyett, bár mások előtt pont azért nem szoktunk, hogy nehogy azt higgyék, több. Kb. 10-kor amikor hazaért rögtön írt, hogy milyen aranyosan bújok, és milyen jó volt a hajam...
Tényleg nem értem. Kérlek, segítsetek! És a "kérdezd meg tőle" szintű válaszokat kérlek, hanyagoljátok, azzal nem megyek sokra... Köszönöm!
Figyi, min agyalsz? Barátzónába van nálad, és egy csaj ettől nem szívesen válik meg, mert miért kockáztatna egy barátságot, amikor -hacsak nem túl ronda a lány- bármikor elcsábíthat magának valakit??
Nem, mintha tetszene nekem a nők érdekszemlélelete, csak elgondolkodtatlak önmagadról mint nőről...
A pasiról meg annyit: egyértelmű, hogy ő járni akar veled, de minimum szexet akar. Ha korrekt vagy, még idejében tájékoztatod, h ő bizony a barátzónádból ki nem lép, legfeljebb a nagy semmibe, persze diplomatikusan fogod vele közölni.
Szerintem tobb. Ha eddig nem annyira ismert volna lehet, hogy csak hulyített volna, de mivel régebb óta ismer ez szerinteme egyértelmu jel, hogy tobbet akar.
Szerintem beszéld meg vele. Lehet furána fog tunni, de szerintem egy ilyen beszélgetés erosit egy kapcsoaltot akár baráti akár tobb.
Korotok?
Amúgy szerintem, ha a srác ennyi idő után nem kezdeményez intímebben(csók pl.) akkor tuti, hogy meleg!
15-16 évesek vagyunk.
És az utolsó válaszba van valami, ha belegondolok :) Köszönöm! :) Kinézem belőle, főleg, hogy mindig csesztetem, hogy neki nem lehet megfelelni, és soha, semmit nem mond rá, csak vigyorog :) Azóta, hogy kiírtam a kérdést történtek dolgok: szülinapom volt és emlékezett a kedvenc csokimra, arra a dologra, amit akartam, sőt el is jött a sulimhoz, hogy odaadja. :) Akkor kapott először puszit :) És megszorongatott rendesen, sőt korizásnál a kezem fogta... :) Tényleg egyértelműnek tűnik :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!