Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat után újra barátság vele?
Tegnap lett vége az1,5 éve tartó párkapcsolatomnak,én akartam így,mert már nem olyan volt mint régen ... Végül belement ő is,hogy vége legyen,de mivel elég labilis lekileg,nem akarom egyedül hagyni,és megegyeztünk hogy barátok leszünk,amibe bele is ment.mielőtt járni keztdtünk barátok voltunk.szerintetek működhet ? nagyon ragaszkodik hozzám.
Normális válaszért megy a zöld.L
Persze, de először biztos fura lesz.
Bár lehet hogy csak udvariasságból mondta hogy legyetek barátok. Ezt neked kell tudni.
Sok sikert hozzá :D
Szerintem nem fog ez ilyen könnyen menni.
Több időnek kell eltelnie ahhoz,hogy szerelemből barátság legyen...ugyan ebben a cipőben jártam és kellett jó pár hónap,ameddig elfogadta,hogy barátságon kívül nem tudok neki mást adni...hiába mondta,hogy elfogadja a döntésemet és legyünk tényleg csak barátok és csak beszélgessünk...mégis bizakodott meg reménykedett minden találkozásunkkor...
Úgyhogy nehéz helyzet,mert ha most megszakítasz vele minden kapcsolatot és elkerülöd..hát az ő esetében ez sem jó ötlet,mert túl ragaszkodik hozzád.
Sok sikert azért. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!