Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez a megmagyaráthatatlanul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a megmagyaráthatatlanul furcsa érzés?

Figyelt kérdés
Másfél éve ismerek egy lányt elég jó barátságban vagyunk egymással!Ahogy lenni szokott közöttünk is fel fel éledtek az érzelmek,jobbára részemröl inkább!Tavaly nyáron egy gyenge pillanatomban elmondtam neki hogyan érzek,ö határozottan de tisztelet tudóan kosarat adott és megkért legyünk továbbra is barátok!jól megvagyunk azóta is müködik a barátság.találkozgatott más pasikkal is ez idö alatt de nem igazán zavart sőt örültem hogy jól alakul a szerelmi élete,tavaly év végén elujságolta hogy most randizik egy sráccal megint,ekkor viszont fura érzés keritett hatalmába ami azelött nem volt,az érzés erösödött majd minap mikor megláttam kiirva facen nála hogy kapcsolatban van,szinte fájóvá erösödött ez az érzés,majdhogynem szívfájditó és rettentöen elérzékenyitő,olyan mint amikor a sirás környékezi az embert de küzd ellene!Egyesek szerint a büszkeségem okozza e érzést,de szerintem semmi köze a kettönek egymáshoz!Mi lehet hát ez a fura érzés rajtam?? :(

2013. jan. 6. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Szereted, de ő mást szeret. Ennyi..:s Próbálj mást keresni, de ne helyettesítőt
2013. jan. 6. 17:00
 2/7 fospuska ***** válasza:
kicsit féltékenység,kicsit önsajnálat. a kettő általában együtt jár.:)
2013. jan. 6. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Ahogy te is írtad, érzel iránta. Nem szerencsés barátság mögé bújni, ha bejön vki, de te neki nem. Ez sosem lesz igazi barátság! Ahogy mondani szokták barátságból lehet szerelem, de szerelemből igaz barátság nem.

Ismerd be, hogy nagyobb részben azért maradtál a "barátja", hogy a közelében maradhass és inkább lépj tovább, mert csak feleslegesen kínzod magad.

2013. jan. 6. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem is a féltékenység jutott eszembe először,de hogyan érezhetek féltékenységet ha már hónapokkal ezelött letiztáztuk és én le is zártam a hozzá fűzödö szorosabb érzelmeimet! tisztáztam magammal hogy nem kaphatom meg!akkor mégis mire ez a féltékenység? tudat alatt müködne bennem?
2013. jan. 6. 17:09
 5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszolo azt mondod szakitsak meg vele minden kapcsolatot csak azért hogy végleg elfelejtsem és kiverjem őt a fejemből?És mégis hogyan tegyem ezt ha ő folyton azzal érvel ha távolságot akarok tartani töle hogy nem akar elveszíteni mert engem tart az egyik legjobb barátjának?!
2013. jan. 6. 17:12
 6/7 fospuska ***** válasza:
naná. ne hidd,hogy elhatározod és úgy lesz. krízishelyzetben előjön akkor is,ha addig sikerül elfojtani. most legalább tudod,hogy nem,nem zártad le.:)
2013. jan. 6. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Ez is csak azt bizonyítja, hogy hagynod kéne, mert ez, amit csinál veled az nagy önzőségre utal. Minden normálisan gondolkodó ember tudja, hogy ha egyszer érezni kezdett valaki iránt, akkor az további pozitív kapcsolat esetén nem is fog elmúlni. Csalódásokkal esetleg, de barátság (vagy annak hitt akármilyen kapcsolat) mellett biztosan nem.

Ha érdekelnéd őt, mint barát, akkor ezt beismerné magának és nem engedné, hogy ilyen szinten a közelében maradj. De simán lehet, hogy ezzel még ő sincsen tisztában. Én alapból az őszinte kapcsolatok híve vagyok, akármilyen kapcsolatról van szó, így mindenképpen tisztáznám vele a helyzetet és utána döntenék. De ez én vagyok.

2013. jan. 6. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!