Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztetek már ilyet exetekkel kapcsolatban?
Sziasztok (először is), arra lennék kíváncsi hogy éreztétek-e Ti is már a következőt:
Szóval 2 éve szakított az exem velem és igazából nagyon kivoltam, de végülis nem ezért, elhatároztam, hogy most nem kell barátnő (gyerekes hajlamaimat akartam/akarom kitombolni maximálisan).
De hát ugye azóta nincs barátnőm és hát ilyen esetben ugye mi srácok a kezünkre hagyatkozunk, ha értitek mire gondolok:D
Igazából furcsa a dolog, mert teljesen nem érdekel a csaj, de hát nekem eddig ő volt az első és egyben utolsó is, ezért szoktam úgymond rá gondolni a végső pillanatokban :D
Tisztában vagyok vele, hogy csak a teste hiányzik a szex miatt, mert úgy a személyisége már rég nem, de mégis úgyérzem, hogy valamelyest megalázom ezzel magam, pedig ez ellen nem lehet és nem is akarok tenni :D
A lényeg, hogy ilyen és hasonló érzéseitek nektek volt/van?
A válaszokat köszönöm, üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!