Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez barátság még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez barátság még vagy több? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Egy sráccal barátok vagyunk, legalábbis ő mindig ezt mondja és én is így gondolom. Nem mondom, hogy nem lenne jó vele, de így, mindent megosztva a másikkal, hülyülve, minden feszengés nélkül, BARÁTokként minden jó. Elhívott moziba, ő fizetett, de nem éreztem semmit, de tegnap újabb mozi, csak most még ketten voltak. Ő mellettem ült és mivel az az igazi meghatódós csaj vagyok, kicsit megmarkoltam a karját és elfordítottam a fejem. Ő nevetett, mosolygott végig és az enyémnek nyomta az arcát, homlokát, megsimogatta az arcom, és 2 és fél óra alatt rengetegszer csak játszottunk a másik ujjaival vagy épp dicsérte a parfümöm. Mikor elváltunk megsimogatta a hátam, a megszokott ölelés helyett, bár mások előtt pont azért nem szoktunk, hogy nehogy azt higgyék, több. Kb. 10-kor amikor hazaért rögtön írt, hogy milyen aranyosan bújok, és milyen jó volt a hajam...

Tényleg nem értem. Kérlek, segítsetek! És a "kérdezd meg tőle" szintű válaszokat kérlek, hanyagoljátok, azzal nem megyek sokra... Köszönöm!

2013. jan. 12. 18:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyértelműen több.
2013. jan. 12. 18:23
 2/20 anonim ***** válasza:
oké, nem írom, de miért nem mész sokra azzal, ha beszélsz vele?
2013. jan. 12. 18:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy több. De ha akartok egymástól valamit, akkor tényleg nektek kellene beszélni róla... :)
2013. jan. 12. 18:27
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem azzal nem megyek sokra, ha beszélek vele :) Csak azzal, ha megkérdezem, hogy akarna-e többet... nem akarom. A véleményetek érdekel, hogy ti, fiúk, ha ezt teszitek, akkor tényleg teljesen egyértelmű-e, hogy már nem barátság?
2013. jan. 12. 18:28
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

ja értem:)

jegyezd meg, barátság fiú és lány között csak akkor van, ha a fiú meleg, vagy a csaj ronda/nem jön be a srácnak!:D

de a rondáknak, és azoknak akik nem jönnek be, nem bókolunk ilyen erősen, úgyhogy maradt a több:D

2013. jan. 12. 18:31
 6/20 anonim ***** válasza:
Ez már szerintem is több... :)
2013. jan. 12. 18:34
 7/20 A kérdező kommentje:
Na, az utolsó válasz nagyon tetszik! :D köszönöm :)Tényleg nem lehet, hogy nem akar semmit...? Ha beszélünk arról, hogy miért nincs senkink neki a válasza mindig az, hogy "most egy ideig még nem kell". A dicséreteket szinte már megszoktam, mindig kapom tőle. Ő ilyen :)
2013. jan. 12. 18:39
 8/20 anonim ***** válasza:

hááát nemtudom... fiú vagyok, szinte rajongok a lányokért, szoktam bókolni nekik, de egy "csini vagy, jó a ruhád/ez/az" vagy olyan utalások miszerint jó nők.. azoknak akikkel szimpatizálok, de nem akarok tőlük semmit, csak egy kis mosolykát (mert a női mosolynál nincs szebb:) )

viszont testi kontaktus nem szoktam keresni vagy tartósan fenntartani azokkal, akiktől nem akarok semmit

szóvalérted:)

2013. jan. 12. 18:45
 9/20 A kérdező kommentje:
Értem :) Nem volt puszi, nagy ölelés... hagyta, hogy amikor igencsak megijedtem néhány jelenettől a vállához húzódjam, és talán ilyen közel még soha nem jött hozzám. Érdekes volt, nm hittem volna azt sem, hogy az nem zavarja, hogy megmarkolom a karját, de hogy még ő is közelebb húzódjon?! Meglepett... Szerintetek a "barátok vagyunk és nem akarok most senkit" mondatait hova rakjam...?
2013. jan. 12. 18:51
 10/20 anonim ***** válasza:

fülem mögé a kispolcra;):D

talán magát is ámítja, kitudja?:D egyszerűbb ha beszélsz vele erről:)

2013. jan. 12. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!