Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez barátság még vagy több? Bővebben lenn.
Egy sráccal barátok vagyunk, legalábbis ő mindig ezt mondja és én is így gondolom. Nem mondom, hogy nem lenne jó vele, de így, mindent megosztva a másikkal, hülyülve, minden feszengés nélkül, BARÁTokként minden jó. Elhívott moziba, ő fizetett, de nem éreztem semmit, de tegnap újabb mozi, csak most még ketten voltak. Ő mellettem ült és mivel az az igazi meghatódós csaj vagyok, kicsit megmarkoltam a karját és elfordítottam a fejem. Ő nevetett, mosolygott végig és az enyémnek nyomta az arcát, homlokát, megsimogatta az arcom, és 2 és fél óra alatt rengetegszer csak játszottunk a másik ujjaival vagy épp dicsérte a parfümöm. Mikor elváltunk megsimogatta a hátam, a megszokott ölelés helyett, bár mások előtt pont azért nem szoktunk, hogy nehogy azt higgyék, több. Kb. 10-kor amikor hazaért rögtön írt, hogy milyen aranyosan bújok, és milyen jó volt a hajam...
Tényleg nem értem. Kérlek, segítsetek! És a "kérdezd meg tőle" szintű válaszokat kérlek, hanyagoljátok, azzal nem megyek sokra... Köszönöm!
ja értem:)
jegyezd meg, barátság fiú és lány között csak akkor van, ha a fiú meleg, vagy a csaj ronda/nem jön be a srácnak!:D
de a rondáknak, és azoknak akik nem jönnek be, nem bókolunk ilyen erősen, úgyhogy maradt a több:D
hááát nemtudom... fiú vagyok, szinte rajongok a lányokért, szoktam bókolni nekik, de egy "csini vagy, jó a ruhád/ez/az" vagy olyan utalások miszerint jó nők.. azoknak akikkel szimpatizálok, de nem akarok tőlük semmit, csak egy kis mosolykát (mert a női mosolynál nincs szebb:) )
viszont testi kontaktus nem szoktam keresni vagy tartósan fenntartani azokkal, akiktől nem akarok semmit
szóvalérted:)
fülem mögé a kispolcra;):D
talán magát is ámítja, kitudja?:D egyszerűbb ha beszélsz vele erről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!