Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 18 éves fiú és 13 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves fiú és 13 éves lány között lehet párkapcsolat? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Érettebbnek néz ki jóval (haverom 20-nak nézte) a koránál és jól elbeszélgetünk,eddig csak 1 "randi" féleségünk volt,de jól ment.Most vallotta be nekem hogy belém van zúgva már pár hónapja,én meg nem tudom hogy mi tévő legyek.Egy suliba járunk.

2013. jan. 7. 00:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
"Csókolózás meg járás sem fér bele?" De, az még belefér. De tovább ne menj! Egyrészt mert 13 évesen nem arra van szüksége, hogy gyorsan megdöngessék (még ha sok 13 éves arra is hajt), másrészt meg mint mondtam, az már megrontás lenne, és büntetendő. Nyugi! A csók, meg hogy megfogod a kezét, az nem.
2013. jan. 7. 01:17
 22/35 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi megnyugodtam :D Egyelőre én sem terveztem többet,csak hogy jól érezzük magunkat.Csak már annyira ideges voltam,mert olvasgattam itt hasonló kérdéseket és ott olyanokat írtak hogy már ha csókolózok vele az is büntetendő és jön értem a yard,az pedig nem egy jó karrier-kezdés ugyebár.
2013. jan. 7. 01:19
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mondom hogy szeretem" - akkor még ne. Tudom... ez a "divat" mostanság. De járni nem akkor szokás, ha két ember szereti egymást? (Tudom... mostanában nem, de értelmesebb körökben ez akkor szokás.)

Randizgassatok, ismerkedjetek, aztán idővel úgyis eldől, hogy csak szimpla tetszés van, vagy tényleg lehet belőle szerelem.

2013. jan. 7. 01:19
 24/35 A kérdező kommentje:
Utolsó:Persze én is úgy gondoltam,hogy először még csak találkozgatunk.
2013. jan. 7. 01:22
 25/35 A kérdező kommentje:
És ha arról van szó és tényleg egymásba szeretünk én képes vagyok várni :) Köszönöm a válaszokat,meg az ide nem illő trollkodásokat. ;)
2013. jan. 7. 01:23
 26/35 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ez jó volt :DD Egyikünk sem cigány :) Értelmes,kulturált emberek vagyunk.
2013. jan. 7. 01:30
 27/35 anonim ***** válasza:

01:29

sajnos nem :/

2013. jan. 7. 01:46
 28/35 anonim ***** válasza:
93%

Hát megpróbálhatjátok, a csókolózás, járás szerintem belefér, ha mindketten akarjátok, és tényleg nem mentek messzebbre.

Azt viszont tudnotok kell, hogy így nagyon nehéz lesz tartósabb kapcsolatot kialakítani. Egyrészt ott vannak a lány szülei - nem tudom, ők mit szólnának a dologhoz, titkolózva élni pedig nem jó dolog, és a kapcsolatot is megfertőzheti, ha "bujkálni" kell.

Másrészt azért tűnik nagynak ez a különbség, mert hamarosan két teljesen más életszakaszba fogtok lépni. Gondolom, te szeptembertől vagy egyetemre/főiskolára mész, vagy pedig elkezdesz dolgozni. A lány pedig 14 éves lesz, 8. osztályos. Neked ott lesz a hirtelen jött szabadság, a nagy bulik, a rengeteg új (korodbeli) ismerős, a nagy sörözések, hajnalig tartó mókák. Neki meg mondjuk minden hétköznap este 10-kor ágyban kell lennie... Szerintem egy 8. osztályos és egy egyetemista fiatal életstílusa, gondolkodásmódja eléggé különbözik. Pláne, hogy ha te másik városba készülsz továbbtanulni, úgy még nehezebb lenne ezt tartani.

Persze mindig vannak kivételek, nem ismerlek titeket, lehet, hogy nálatok működne. De hogy nehéz lenne, az biztos.

2013. jan. 7. 09:35
 29/35 anonim ***** válasza:
A "járás" igazából belefér. Megfogod a kezét (nem mást!), meg ilyenek. De ha az apja már ezért elver, akkor se lepődj meg.
2013. jan. 7. 14:44
 30/35 anonim ***** válasza:
Kitörlik a véleményem? Szép, pedig ideillő, IGAZ gondondolatot osztottam meg. Ismét leírom: Ha nem cig@ny az illető, nyugodtan gyere vele össze, nem fog összeverni a család, és még gyereket sem kell neki csinálnod 14 éves kora előtt...
2013. jan. 7. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!