Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú és 13 éves lány között lehet párkapcsolat? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Érettebbnek néz ki jóval (haverom 20-nak nézte) a koránál és jól elbeszélgetünk,eddig csak 1 "randi" féleségünk volt,de jól ment.Most vallotta be nekem hogy belém van zúgva már pár hónapja,én meg nem tudom hogy mi tévő legyek.Egy suliba járunk.2013. jan. 7. 00:57
1/35 anonim válasza:
egy suliba jártok?? akkor valaki megbukott közületek?
2/35 A kérdező kommentje:
A lány 180 centi én meg 185,szóval még csak nem is tűnik fel és elég felnőttes a viselkedése,meg a stílusa,olyan korán érő fajta.De ahogy itt utánaolvastam mindenki pedofil aki 13 éves lánnyal jár,ezért kíváncsi vagyok.:)
2013. jan. 7. 00:59
3/35 A kérdező kommentje:
Elsőnek:A lány most kezdte a hatosztályost,én pedig a végét taposom(végzős vagyok)
2013. jan. 7. 00:59
4/35 anonim válasza:
Hát igen, pedó vagy és ez még büntethető is.
6/35 Mókusgyilkos válasza:
hogy jár 1 13 éves és 1 18 éves 1 suliba?
na jó 5-6-8 osztályos gimik..
a hatályos törvények alapján: ha 1 ujjal is hozzá érsz lecsuknak.
7/35 A kérdező kommentje:
Csókolózás meg járás sem fér bele?Szexelni nem tervezek vele,mert nemvagyok pedomaci,meg tudom hogy még kicsi :D
2013. jan. 7. 01:02
8/35 A kérdező kommentje:
6 osztályos gimi.Akkor ezek szerint mondjam meg neki hogy nem lehet köztünk semmi?
2013. jan. 7. 01:02
9/35 anonim válasza:
xD.. innén már könnyű dolgod van haver, ha neked is bejön akkor kapd el , ha nem akkor nem. Ilyen egyszerű. Lehet majd megszólják a korkülömbséget, de rá se ba.ssz :D.
Ha meg egy suliba jártok akkor majd várhatod a beszólásokat a korkülömbség miatt, de amint mondtam már , rá se ba.ssz :D
10/35 anonim válasza:
Ha elég érett vagy ahhoz, hogy felelősséggel kezeld a korát és azt, hogy egy nagyon befolyásolható korszakban van, és nagyon szereted, ne zavarjon a korkülönbség. Ha nem szeretnél semmi komolyat, csak imponál, hogy téged akar, és vonzónak találod, akkor azért gondolkozz el a dolgon előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!