Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú és 13 éves lány között lehet párkapcsolat? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Érettebbnek néz ki jóval (haverom 20-nak nézte) a koránál és jól elbeszélgetünk,eddig csak 1 "randi" féleségünk volt,de jól ment.Most vallotta be nekem hogy belém van zúgva már pár hónapja,én meg nem tudom hogy mi tévő legyek.Egy suliba járunk.2013. jan. 7. 00:57
11/35 A kérdező kommentje:
Nekem is bejön mondjuk.Hát igen,ez az hogy majd cikizni fognak engem,vagy őt,vagy esetleg mindkettőnket a korkülönbség miatt.
2013. jan. 7. 01:06
12/35 anonim válasza:
miért nem keresgélsz a korosztályodban? te már lassan egyetemre mész, ő meg még mindig általános iskolás..
13/35 A kérdező kommentje:
Hát imponálni imponál,de érzek is valamit.Nekem ez nagyon furcsa,neki annyira nem(persze mivel nem ő az idősebb).Kedden találkozunk megint,akkor majd elválik hogy lesz-e belőle valami vagy nem.Egyelőre még én sem tudom.A felelőséggel nincs baj,csak nem tudom van-e ennek jövője.Szeretnék párkapcsolatot,csak nem éppen egy 13 évessel,még ha jóval többnek is néz ki.
2013. jan. 7. 01:09
14/35 A kérdező kommentje:
15-ös:Köszönjük :D
2013. jan. 7. 01:10
16/35 anonim válasza:
Mit érzel iránta? Ha szeretitek egymást, akkor vágjatok bele! Ha csak megdugni akarnád, akkor inkább felejtős. (Annál is inkább, mert ez büntetendő.)
17/35 A kérdező kommentje:
hát ez-mi az? :P
2013. jan. 7. 01:15
18/35 anonim válasza:
hat h akarsz, de nem egy 13 evessel lenne a legtutibb..
19/35 anonim válasza:
max nem dugod meg amíg be nem tölti a 14-et...
20/35 A kérdező kommentje:
19-es : Nem mondom hogy szeretem,de semmiképpen sem közömbös számomra és kikértem 2 ismerősöm véleményét is,ők is ugyanezt mondták mint te.Tisztában vagyok vele,hogy büntetendő,mert liliomtiprásnak minősül és szerintem ő se nagyon akarja még elveszíteni a szüzességét.
2013. jan. 7. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!