Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokan mondják hogy nagyon szép vagyok, de mégse talál meg a szerelem?
bocsi a sz*r fogalmazásértx_x
a 'lény'-nél elírtam
Aki azt mondja,hogy egyáltalán nem számít a külső az álszent.Ezen az oldalon például elég vicces ami megy,mindegyik srác írja a válaszokat,hogy neki nem számít a külső,meg milyen rendes,mégis utána meg rinyálnak,hogy ők miért csak olyan lányoknak tetszenek akik csúnyák és nekik tetszenek.Szóval igen is számít,hogy kinek milyen a külseje.
Nem kell szuper modellnek lennie,de ha nem vonzódik valaki a párjához az már rég rossz.De hozzáteszem,hogy mindenkinek más a szép és azért sem értem,hogy ezen az oldalon egyesek miért aggatják másokra az átlagos,illetve ronda jelzőt és miért szajkózzák azt,hogy xy-nak nem lehet esélye ennél vagy annál a lánynál,miközben semmi sincs kőbe vésve,azt pedig pláne nem tudják,hogy a külső alatt mi lapul az adott személynek.
Szóval nem lehet tudni,hogy kinek-ki és miért tetszik,legyen az illető h*lye pics@ vagy sem.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!