Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokan mondják hogy nagyon szép vagyok, de mégse talál meg a szerelem?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy szép vagyok, és nem vagyok buta sem.. mégsincs olyan fiú aki komolyabban közeledne felém, aki meg igen, az nem az én esetem.. Nekem túl nagyok az elvárásaim? vagy mi nem stimmelhet velem?

2013. jan. 6. 01:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:

bocsi a sz*r fogalmazásértx_x

a 'lény'-nél elírtam

2013. jan. 6. 14:14
 72/78 A kérdező kommentje:
lehet h nem erted a kerdest.. en ezzel azt akartam megtudni, hogy látok (ez most nagyon gonosz lesz) nálam sokkal csúnyább, értelmetlen, buta lányokat, és mégis nekik hamarabb lesz olyan párjuk, akik szeretik őket.. ez jön be mindenkinek? a h*lye p*csák, akiken több a smink mint amennyi esze van. ez remek akkor.. akkor viszont tényleg velem van a baj.. de ha meg nem szeretem, nem vagyok szerelmes abba a valakibe, akkor én meg nem fogok vele összejönni...
2013. jan. 6. 14:53
 73/78 A kérdező kommentje:
meg nem az, hogy muszáj hiúnak lennem, vagy túl válogatósnak de egyszerűen nem jönnek be mások.. se belsőleg , se külsőleg. és nekem igenis számít h hogy néz ki, ez h*lyeség h nem számít...persze.. -.-'
2013. jan. 6. 15:04
 74/78 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja,hogy egyáltalán nem számít a külső az álszent.Ezen az oldalon például elég vicces ami megy,mindegyik srác írja a válaszokat,hogy neki nem számít a külső,meg milyen rendes,mégis utána meg rinyálnak,hogy ők miért csak olyan lányoknak tetszenek akik csúnyák és nekik tetszenek.Szóval igen is számít,hogy kinek milyen a külseje.

Nem kell szuper modellnek lennie,de ha nem vonzódik valaki a párjához az már rég rossz.De hozzáteszem,hogy mindenkinek más a szép és azért sem értem,hogy ezen az oldalon egyesek miért aggatják másokra az átlagos,illetve ronda jelzőt és miért szajkózzák azt,hogy xy-nak nem lehet esélye ennél vagy annál a lánynál,miközben semmi sincs kőbe vésve,azt pedig pláne nem tudják,hogy a külső alatt mi lapul az adott személynek.

Szóval nem lehet tudni,hogy kinek-ki és miért tetszik,legyen az illető h*lye pics@ vagy sem.

22/F

2013. jan. 6. 15:46
 75/78 anonim ***** válasza:
Képet magadról esetleg linkelhetnél de nekem úgy tűnik (kívülről) h veled semmi baj :D
2013. jan. 6. 15:57
 76/78 A kérdező kommentje:
utsó előtti: igazad van abban amit leírtàl..:) ezt mondom én is.. de valljuk be hogy tényleg több esélye van egy nyomulós pics*nak, mint egy normális csajnak...hiába mondja a legtöbb pasi h nem..
2013. jan. 6. 16:10
 77/78 anonim ***** válasza:
Hat nalam nem. Utalom a nyomulos csajokat
2013. jan. 6. 21:32
 78/78 A kérdező kommentje:
jó van kivétel, de akkor is
2013. jan. 6. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!