Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokan mondják hogy nagyon szép vagyok, de mégse talál meg a szerelem?
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy szép vagyok, és nem vagyok buta sem.. mégsincs olyan fiú aki komolyabban közeledne felém, aki meg igen, az nem az én esetem.. Nekem túl nagyok az elvárásaim? vagy mi nem stimmelhet velem?2013. jan. 6. 01:53
51/78 A kérdező kommentje:
hát jó fogyatékos :) néked is :D
2013. jan. 6. 03:57
52/78 A kérdező kommentje:
33.-ra válasz: mondjuk az emberek?! o.O de most komolyan..
2013. jan. 6. 03:59
53/78 anonim válasza:
(Megj.: en nem vitatkoztam senkivel. Sem neten nem szoktam, sem.ilyen temaban)
54/78 anonim válasza:
Egyebkent mennyi idos vagy, mivel foglalkozol, es milyen helyekre jarsz szabadidodben?
55/78 anonim válasza:
52: nem mindegy, hogy felnőtt nők pl., vagy korodbeli fiúk....
56/78 anonim válasza:
#52: komolyan? En azt hittem, hogy beszelo kutyak.. :)
57/78 A kérdező kommentje:
55: felnőttek is, és korombeliek is ( nők, lányok, fiúk, f
érfiak) :D xD
56: én földönkívüliekre gondoltam még. :o
2013. jan. 6. 04:07
58/78 anonim válasza:
Na, akkor sztem a fiúk, férfiak közeledésnek szánják. Ha nem lépsz feléjük a bók után, még jó, hogy nem talál meg a szerelem...:))
59/78 anonim válasza:
Nem feltetlenul. Mondtam en mar lanynak azt, hogy szep, anelkul, hogy barmit is akartam volna. Igaz, ranezesre meg lehetett mondani, hogy a telefonja okosabb, mint maga a lany...
60/78 A kérdező kommentje:
ha nem szimpatikus, nem úgy reagálok a bókra :) am meg az elvárásaimat sem külsőleg, sem belsőleg nem tudom lejjebb adni, pedig lehet azt kéne.. :/
2013. jan. 6. 04:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!