Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokan mondják hogy nagyon szép vagyok, de mégse talál meg a szerelem?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy szép vagyok, és nem vagyok buta sem.. mégsincs olyan fiú aki komolyabban közeledne felém, aki meg igen, az nem az én esetem.. Nekem túl nagyok az elvárásaim? vagy mi nem stimmelhet velem?

2013. jan. 6. 01:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:

Nem elvárni kell.... csak úgy rácsodálkozni az emberekre, hogy mi bennük az értékes, érdekes...:)

Aztán majd megtetszik valaki a bókolók közül.:)

2013. jan. 6. 04:18
 62/78 A kérdező kommentje:
mindenkiben van értékes, érdekes.. ha csak ezt nézném akkor meg végképp keresgélhetek. na de köszönöm szépen a válaszokat, némelyik több is volt, amire én kíváncsi vagyok/ voltam. jó éjt all :)
2013. jan. 6. 04:24
 63/78 anonim ***** válasza:
jó éjt..
2013. jan. 6. 04:25
 64/78 anonim ***** válasza:

Egyszer havert elhivta 4 csaj hozzajuk, es mondtak, hogy vigyen engem is. Elotte beugrottunk egy masik ismeroshoz, akinel ott volt egy volt osztalytarsa. Bementunk, a csaj egyaltalan nem tetszett, gondoltam is magamban, hogy huzzunk tovabb. Maradtunk, egeszen masnap reggelre. Addigra mar egeszen elvoltunk a lannyal, nem voltam oda erte, de kedveltem. Ra ket napra osszejottunk. Majdnem nyolc honapot egyutt voltunk, es a mai napig nem vagyok teljesen tul rajta.

Se kinezetre, se mentalitasban nem volt olyan, amilyet elkepzeltem, sot... Ennek ellenere jobban szerettem, mint barkit.

Aki elso ranezesre hu de bejon, abba ugysem leszel szerelmes..

2013. jan. 6. 04:26
 65/78 A kérdező kommentje:
oooh egy lovestory a végére :D
2013. jan. 6. 04:29
 66/78 anonim ***** válasza:

Pont jókor jött ez a kérdés komolyan. Hazajövök buliból, 19. születésnapom odament.. Nem találni egy pasit :

"Ne haragudj, de ha te ezt csajozásnak veszed, hogy fél négykor fila táskáról beszélünk, komoly gondok vannak a fejeddel." Nálam már ez is jópont, sőt mostani állapotomban még ezt is csajozásnak venném. Komolyan. Elkapott a mélypont vagy mi.. Engem sem mondanak csúnyának egyáltalán. Szépnek mondanak, eszem van, mégse.. Mindenkivel nagyon jó a kapcsolatom. Csodálkoznak, hogy nincs barátom. Valószínű túl nagyok az elvárásaim, de nem adok lejjebb akkor sem ha belepusztulok. Nem ez kellene legyen a legnagyobb gondom, de őszintén szarul vagyok, mikor ilyen témáról van szó.. Látom mindenkinek párja van, nekem nincs. Itthon nyaggatnak, hogy mikor hozok haza valakit. Nemár, hogy ezen vagyok kikészülve a 19. születésnapomon. Cs*ssze meg. Szeretnék rájönni én is arra, hogy mégis hol van a hiba. Elfogott a bőgés perpill. Tökéletes időzítés.

2013. jan. 6. 05:08
 67/78 A kérdező kommentje:
hát... Azért boldog szülinapot... :') komolyan, akinek ma van szülinapja, mindenkinek akit ismerek szar volt a buli, és sírásba torkollott. :/
2013. jan. 6. 08:35
 68/78 anonim ***** válasza:
Szia :) amiket leírtál az nekem is sokat számit és énse tudok megismeni egy normális nőt talán azért mert túl hiú vagyok nekem nem felel meg bárki sajnos de ha van kedved ismerkedni írj rám itt dudmálunk egy kicsit ismerkedünk :) abból még baj nem lehet ahogy gondolod :D
2013. jan. 6. 09:08
 69/78 A kérdező kommentje:
Hát írj rám te, ha annyira szeretnél beszélgetni. :)
2013. jan. 6. 10:31
 70/78 anonim ***** válasza:
Talán miközben ahhoz ragaszkodom, hogy nekem hűű, de hiúnak kell lennem, és nem adok le az igényeimből, ami meggátol abban, hogy kapcsolatom legyen, az ellenkező nem is ugyan azt teszi: velem:))! tükör effekt. Tanácsolnám "okos enged, szamár szenved" módra, hogy legalább te, GYIK-ra írogató, elbizonytalanult, tudatos lény, légy az aki kinyitja a szemét:D A büszkén kijelentett "szépséged" lehet, hogy épp azoknak az utánad sóvárgó embereknek a szemében valósul meg:) nem tudnék bele zúgni valakibe, csak mert a tükör előtt méregeti magát, és a "social idea of beauty" szabályainak megfelel a külseje, attól még nem biztos, hogy valami érdekeset fogok találni benne:D Sokszor az ember úgy van beprogramozva, hogy azt találja kevesebbnek, taszítóbbnak, aki elérhető számára:))
2013. jan. 6. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!