Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokan mondják hogy nagyon szép vagyok, de mégse talál meg a szerelem?
Nem elvárni kell.... csak úgy rácsodálkozni az emberekre, hogy mi bennük az értékes, érdekes...:)
Aztán majd megtetszik valaki a bókolók közül.:)
Egyszer havert elhivta 4 csaj hozzajuk, es mondtak, hogy vigyen engem is. Elotte beugrottunk egy masik ismeroshoz, akinel ott volt egy volt osztalytarsa. Bementunk, a csaj egyaltalan nem tetszett, gondoltam is magamban, hogy huzzunk tovabb. Maradtunk, egeszen masnap reggelre. Addigra mar egeszen elvoltunk a lannyal, nem voltam oda erte, de kedveltem. Ra ket napra osszejottunk. Majdnem nyolc honapot egyutt voltunk, es a mai napig nem vagyok teljesen tul rajta.
Se kinezetre, se mentalitasban nem volt olyan, amilyet elkepzeltem, sot... Ennek ellenere jobban szerettem, mint barkit.
Aki elso ranezesre hu de bejon, abba ugysem leszel szerelmes..
Pont jókor jött ez a kérdés komolyan. Hazajövök buliból, 19. születésnapom odament.. Nem találni egy pasit :
"Ne haragudj, de ha te ezt csajozásnak veszed, hogy fél négykor fila táskáról beszélünk, komoly gondok vannak a fejeddel." Nálam már ez is jópont, sőt mostani állapotomban még ezt is csajozásnak venném. Komolyan. Elkapott a mélypont vagy mi.. Engem sem mondanak csúnyának egyáltalán. Szépnek mondanak, eszem van, mégse.. Mindenkivel nagyon jó a kapcsolatom. Csodálkoznak, hogy nincs barátom. Valószínű túl nagyok az elvárásaim, de nem adok lejjebb akkor sem ha belepusztulok. Nem ez kellene legyen a legnagyobb gondom, de őszintén szarul vagyok, mikor ilyen témáról van szó.. Látom mindenkinek párja van, nekem nincs. Itthon nyaggatnak, hogy mikor hozok haza valakit. Nemár, hogy ezen vagyok kikészülve a 19. születésnapomon. Cs*ssze meg. Szeretnék rájönni én is arra, hogy mégis hol van a hiba. Elfogott a bőgés perpill. Tökéletes időzítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!