Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokan mondják hogy nagyon szép vagyok, de mégse talál meg a szerelem?
Álmatlan éjszakám lesz miattatok :(
El lettem tiporva,mi lesz így velem?
Egyébként,nem azért kérdeztem,hol laksz,hogy ismerkedjek veled,mert nem szorulok erre,nekem megy élőben is...válogatós vagy plusz legyél egy kicsit szerényebb,díjazni fogják a "férfiak",már ha lehet így nevezni ezeket a mai pávagyerekeket vasággyal együtt 45 kilóval,rózsaszín pólóban,letolt gatyával meg vasalt hajjal.
na puszi
köszi a hosszú választ :) van benne valami :)
am kimondta hogy nekem azok jönnek be? ne itt osszd az észt, mert neked sincs.. xd meg ha ez neked csajozós duma volt akkor ott gondok lehetnek :/
utolsó, ezt kinek írtad? :o
Van egy nagyon jó mondás,és mit ad Isten pont passzol ide:
"Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"
Egyébként a szövegértelmezési probléma tényleg népbetegség itt,ezért inkább csak annyit írok,Jó éjszakát!
"Neten vitatkozni = paralimpia
Tok mindegy, hogy nyersz-e, fogyatekos vagy"
Ez a mondas jobban passzol.
Amugy, csak az aktualitas kedveert: jo reggelt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!