Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy visszakapjam Őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bslayer15 kérdése:

Mit tegyek, hogy visszakapjam Őt?

Figyelt kérdés

Az összeköltözésünk után úgy érzem csalódott a jövőnkben, mert nem találtam állást. Talán nem érezte a biztonságot.

Mondta is, hogy egyszer eljut oda, hogy nem érdekli már, és most úgy tűnik ez a helyzet.

Én sajnos elég tapasztalatlan vagyok párkapcsolati dolgokban, és most ez után tudtam mélységesen átérezve megtanulni, hogy mit kellett volna tennem. De helyre akarom hozni!

Mondta, hogy nem fog kiszállni az életemből, említette, hogy majd megyünk együtt kondizni, utána beszélgetünk hasonlók.

És mikor volt a nagy beszélgetésünk is, akkor is utalta, és említette, hogy egy idő múlva felépülhet benne valami. Ami gondolom a bizakodás.

Érzem, hogy szeret, és én tudom, hogy szeretem őt. Vágyunk a testi közelségre is, minden beszélgetésnél így volt, pedig épp szakítottunk.

Úgy érzem ezzel most próbára szeretne tenni, hogy valóban véghez viszem-e, amit eddig csak mondtam.

Viszont nagyon szeretném tudni, hogy ez lehetséges, hogy próbára tenne, vagy csak én érzem így, mert szeretném visszakapni?

Beleőrülnék, ha el kéne fogadnom, hogy vége, és tovább kéne lépnem. Különleges volt kettőnkkel kapcsolatban minden, még egymás családjának is.

Segítséget szeretnék kérni! Mit tegyek?

2013. jan. 3. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Talaltal allast vegul?
2013. jan. 3. 15:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni, hogy én 20, ő 19 éves. Neki már sok csalódása volt, ezért is érzem, hogy adja fel könnyen. De én egyszerűen nem akarom hagyni! Mivel a szeretet, és vonzalom úgy látom megvan, a többit pedig meg kéne beszélnünk. Csak elrontottuk a szervezést, helyre kéne hozni!
2013. jan. 3. 15:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Mivel még elég fiatalok vagyunk, ezért szülői támogatás is volt a dologban, ezért érezhettem, hogy nem olyan fontos állást találnom, persze, ha tudtam volna, hogy benne viszont csalódás alakul ki, akkor nem gondolkoztam volna azon, hogy mit kell tennem.
2013. jan. 3. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Mély kalapemeléssel búcsúzz, akár nő/akár férfi vagy.

"Az összeköltözésünk után úgy érzem csalódott a jövőnkben, mert nem találtam állást. "

2013. jan. 3. 15:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Én magam is kipróbáltam volna magam munkában, de úgy voltam vele, hogy amíg nem vagyok rákényszerülve, addig nem fontos.
2013. jan. 3. 15:12
 6/8 A kérdező kommentje:

15:11

Megtennéd, hogy kifejted nekem?

2013. jan. 3. 15:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Próbáljátok úgy értelmezni, hogy beszéltem valamiről ami érdekében tenni fogok, de végül nem tettem.
2013. jan. 3. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
az az ember aki bajban nincs melletted, az mikor jó lesz, se legyen melletted.
2013. jan. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!