Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy visszakapjam Őt?
Az összeköltözésünk után úgy érzem csalódott a jövőnkben, mert nem találtam állást. Talán nem érezte a biztonságot.
Mondta is, hogy egyszer eljut oda, hogy nem érdekli már, és most úgy tűnik ez a helyzet.
Én sajnos elég tapasztalatlan vagyok párkapcsolati dolgokban, és most ez után tudtam mélységesen átérezve megtanulni, hogy mit kellett volna tennem. De helyre akarom hozni!
Mondta, hogy nem fog kiszállni az életemből, említette, hogy majd megyünk együtt kondizni, utána beszélgetünk hasonlók.
És mikor volt a nagy beszélgetésünk is, akkor is utalta, és említette, hogy egy idő múlva felépülhet benne valami. Ami gondolom a bizakodás.
Érzem, hogy szeret, és én tudom, hogy szeretem őt. Vágyunk a testi közelségre is, minden beszélgetésnél így volt, pedig épp szakítottunk.
Úgy érzem ezzel most próbára szeretne tenni, hogy valóban véghez viszem-e, amit eddig csak mondtam.
Viszont nagyon szeretném tudni, hogy ez lehetséges, hogy próbára tenne, vagy csak én érzem így, mert szeretném visszakapni?
Beleőrülnék, ha el kéne fogadnom, hogy vége, és tovább kéne lépnem. Különleges volt kettőnkkel kapcsolatban minden, még egymás családjának is.
Segítséget szeretnék kérni! Mit tegyek?
Mély kalapemeléssel búcsúzz, akár nő/akár férfi vagy.
"Az összeköltözésünk után úgy érzem csalódott a jövőnkben, mert nem találtam állást. "
15:11
Megtennéd, hogy kifejted nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!