Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy visszakapjam?
Megismertem egy lányt akivel randiztunk,összejöttünk!(de nem is ez a lényeg)
Minden szép és jó volt közöttünk!Teljes összhanggal..szinte már egymás tekintetéből tudtuk hogy mire gondol a másik!
Aztán egyik nap hiába küldtem neki sms-t hiába hivtam nem reagált rá!(Mielőtt folytatnám itt megjegyezném hogy a lányt az előző barátja folyamatosan verte és megalázta!)
Aztán küldött egy üzenetet hogy felszakadtak a régi sebei és történt vele 1-2 olyan dolog az elmúlt napokban amik befolyásolják a mi kapcsolatunkat és időre van szüksége hogy átgondolhassa a dolgokat!Eltelt pár nap aztán megint irt hogy átgondolta és nagyon nehezen de arra jutott hogy nem folytathatjuk mert ő nem elég jó nekem és annyiszor csalódott már hogy nem tud bizni senkiben!
Aztán irta még hogyha folytatnánk akkor az ő félelmei és bizonytalansága megölné az egészet...mert hogy nem áll szándékában engem bántani.meg hogy nem működne!
De megint eltelt egy párnap és az egyik közösségi portálon elkezdett lájkolgatni,hozzászólni meg chat-en rám irogat meg ilyenek...(nem kérnék lehordó hozzászólásokat ez miatt)
De amikor mondtam neki hogy találkozzunk és beszéljük meg akkor arra nem érkezett válasz!
Mit tegyek hogy visszakaphassam?...esetleg állitsak be hozzá bejelentetlenül egy szál virággal(ezt javasolták)
Próbálj meg vele másról beszélni, hívd fel telefonon akkor, csak beszélgess vele, nevettesd meg, aztán próbálkozz nála mindig egy találkával. Ne eröltesd, csak próbáld rávenni kacéran. :) NE ADD FEL!
Előbb vagy utóbb, meg fog bízni benned, hisz ő is tudja... tetszel neki :) meg szeretne is, de tényleg adj neki időt. Ne félj, meg fog oldódni, az a lényeg, hogy legyél mindig vidám, és győzd meg!!!
Hódítsd vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!