Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy visszakapjam?
Figyelt kérdés
Röviden a történet kb 1hónapja szakítottunk barátnőmmel sokvolt a vita ilyesmik.Aztán elég sokat gondolkoztam a dolgokon és vissza szeretném kapni.Most úgyvagyunk hogy néha találkozgatunk majd meg ilyesmi hogy azért mégse sz*rba legyünk egymással.Igazából ő is szeret még,csak fél hogy újra ugyanúgylennének a dolgok,de ezen akarok változtatni is.Neki most van valaki mondjuk úgy akivel találkozgat meg ilyenek de aztmondta igazából nincs semmi csak jólérzi vele magát de semmi több.Aztán arra gondoltam hogy így hogy szeret még meg találkozni is fogunk valamit kéne tenni "visszahódítani".Tudnátok erre valami tanácsot hogy milyen legyen esetleg mit csináljak ilyesmik?Legyek inkább olyan nemérdekel a dolog,vagy inkább kedvesebb ilyesmik.2012. márc. 24. 20:15
1/2 anonim válasza:
szia!
A kérdés az hogy akar tőled valamit mit gondolsz?Hát ha annyira akarod akkor hívd el egy moziba,fagyira,vacsorázni,vagyél neki egy csokór rózsát.Valamit találjál ki.Nem tudom milyen a kapcsolatotok most?Miért hagytad ott?Mert az sem mindegy.Hogyan viszonyúl hozzád?Kicsit többet is írhatnál magatokról mert így nehéz tanácsot adni.
2/2 A kérdező kommentje:
mind1 hagyjuk is megoldom inkább saját magam :)
2012. márc. 25. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!