Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
szóval 2 hete ott aludtam egy srácnál, ő 19 éves, én 16, nekem tetszett is, és hát összejöttünk (csak csók...). azóta rengeteget beszéltünk facebookon, nagyon édes dolgokat írt, és mondott is akkor éjjel. de kb. 1 hete kiderült, hogy neki (kisebb megszakításokkal), de van barátnője... teljesen lesújtott a dolog, de azt mondta, hogy én sokkal jobb vagyok, én őt szeretem, a másik lány pedig azt amit ő akar, hogy legyen belőle, és hogy engem már most jobban szeret, de miatta "megszokásból" vagy nem is tudom miért van együtt... 28.-án bejelentette, hogy ő elmegy, majd 1.-jén jön vissza csak, addig nem tudunk beszélni..kérdeztem tőle hogy hova megy, az első válasz az volt, hogy "rokonokhoz" de rögtön utána írta is, hogy nekem nem akar hazudni, a barátnőjéhez megy... amikor ott volt, egy pillanatra elkaptam amikor feljött facebookra, írta hogy imád, szeret, hiányzok neki, én rögtön vissza is írtam, hogy "nagyon hiányzol te csokistej" az ő válasza, meg annyi volt, hogy "Xd hülye kiscsaj :P"erre csak annyit írtam, hogy "aha...." ..ezt most azért írta, mert talán ott volt a barátnője?? azóta volt fent facebookon, de nem írt egyáltalán.... mi legyen??? mit tehetnék??? állítsam választás elé??? legközelebb csak pénteken láthatom a suliban.... nem bírok vele szakítani, annyira szerelmes vagyok belé... segítsetek kérlek.....2013. jan. 1. 20:58
1/4 anonim válasza:
ne gondolkodj túl sokat,de legyél megfontolt,vagyis ne siess el semmit.Mondjad neki hogy szereted és döntsön mit akar.
Az akár egy jó jel is lehet hogy őszinte volt veled,megmondta hova ment,ismerd meg jobban mindenképpen.
2/4 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe,rég rossz hogy van barátnője,szerinted mit akar tőled? Ha annyira imádna akkor már nem lenne barátnője,vagy épp te lennél a barátnője.
3/4 anonim válasza:
A baratnom is igy jart:csak csok, o is 16 a fiu 19,a fiunak csaja volt de egyfolytaba csalta meg,a baratnom is tudta hogy a fiunak van csaja de nem erdekelte...egyfolytaba hulyitette a baratnomet hogy o szakit a csajaval es hogy ot szereti... ez nem volt igaz...facebookon is beszeltek... aztan hisvetkor elment a baratnomhoz locsoni...kozbe
4/4 anonim válasza:
Kozbe megtudta a fiu csaja hogy volt locsolni es kiakadt a fiu egyb futott bocsanatert es egy napig ott volt naluk...ezt azert tudom mert a csaj szomszedom:)...na terjunk a lenyegre a fiu csaja azt mondta hogy o mindenrol tudott csak szivattak baratnomet...azt is mondta hogy o nem tudta hogy talalkozgattak...na szoval probald meg elfelejteni mert kitudja hogy veled is ezt csinaljak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!