Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mást is idegesítene? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is idegesítene? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátom kiválóan rajzol ezért sokan megkérik hogy rajzolja le őket vagy tetoválást. Egy ideje nem kérte tőle senki, de most feltűnt a régi szerelme és most már a második tetoválást rajzolja neki és ilyenkor furcsa nagyon. Ilyenkor még precízebben dolgozik, mint ha csak neki tökéleteset akarna csinálni. ( Tudom hogy meg kéne beszélnünk, de úgy érzem ha megkérdezem nem válaszolna, vagy nem mennénk vele semmire)

2012. dec. 28. 17:34
1 2
 1/11 Mókusgyilkos ***** válasza:

ha vkit lerajzol: nem gáz ha pontatlan.

ha 1 tetkót rajzol: nem árt ha pontos tekintve hogy EGY TETKÓ! aminek van 1 olyan szokása hogy bőrre kerül és ott is marad. mi ezzel a gáz?

2012. dec. 28. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
aktokat is rajzol? hát a beszédnél különbet még nem találtak ki
2012. dec. 28. 17:36
 3/11 A kérdező kommentje:
de ezt most más..persze hogy oda figyel hogy mit rajzol, de erre most különösen figyel...
2012. dec. 28. 17:41
 4/11 ASOT ***** válasza:

És téged lerajzolt már?? Ha nem akkor kérd meg rá.

De igen ahogy írták előttem....1. kommunikáció 2. és mi ezzel a gond?

2012. dec. 28. 17:41
 5/11 A kérdező kommentje:

le rajzolt, de nem pont engem hanem egy "mesefigura ként"

és az zavar nagyon h eddig soha nem figyelt ennyire oda csak ennek a lánynak..

2012. dec. 28. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
én is szépen rajzolok, mégse idegesít senkit :D sőt, dícsérnek!
2012. dec. 28. 17:44
 7/11 A kérdező kommentje:
akkor nem érted a kérdést...a lány idegesít
2012. dec. 28. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Tényleg, ne legyetek már ilyen gyökerek, a kérdés lényege az, hogy ennek a csajnak jobbat akar mint másnak, és ez zavarja a kérdezőt.

Nézd, szeretheti. Közös múljuk volt, ennyivel meg kellene tisztelnie.

2012. dec. 28. 17:52
 9/11 A kérdező kommentje:

És szerinted ha többet feltűnik el is veszíthetem?

(am ők nem jártak, csak a barátom volt oda érte, csak félek ha esélyt lát rá talán megragadja)

2012. dec. 28. 17:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Talán meg kéne beszélnetek, mit akar ettől a lánytól, de én is rajzolok, és aki fontos nekem, annak szeretnék bizonyítani, ezért jobban figyelek, mint amikor haveroknak csinálom, de nem hiszem, hogy ebbe azt kéne belelátni, hogy nem szeret téged, vannak nekem is az életemben olyan lányok, akik mindig fontosabbak lesznek, de persze nem a barátnőmnél, egyébként meg ha nem szeret téged eléggé, az ki fog bukni idővel, ezen ne aggódj :)
2012. dec. 28. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!