Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít vagy mást...

Csak engem idegesít vagy mást is idegesítené ha ezt látná? Többi lent.

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt elvittük sétálni a kis bolognese kiskutyánkat a duna partra az összekötő-hídnál én(22éves vagyok) a húgom (10 éves). Meglepődtem, hogy mi fogadott ott minket fényes nappal, két autóban is szeretkeztek, a parton nők, férfiak meztelenül feküdtek a törölközőn meg fürödtek a sok ember, gyerekek, és kutyasétáltatók elött. Mivel ott vannak ilyen mulató helyek is meg kutyakiképző meg stb. elég sok ember volt. Én szégyeltem magam helyettük, hogy lehetnek ilyen emberek?
2010. aug. 28. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Van kik direkt olyan helyen szexelnek,ahol nagy a lebukás esélye,és ettől még izgibb nekik,és az adrenalin szintjük is feljebb megy!Amúgy ez egy nudista strand volt?Mert akkor nincs semmi kivetnivaló abban hogy mezetelenül feküdtek...
2010. aug. 28. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:

esetleg külföldiek lehettek..

magyarországot szokás úgy reklámozni, hogy itt mindent szabad!

láttam már németeket szétverni egy fél szállodát :/

2010. aug. 28. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:

"láttam már németeket szétverni egy fél szállodát :/"

Igy van...,a németek olyanok mint a barbárok!!!:D Tapasztalom minden nyáron,úgy csinálnak mintha nekik mindent lehetne itt Magyaroszágon csinálni..

2010. aug. 28. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:

szinte ugyan ez történt velem is. csak kutya nélkül, és nem húggal, hanem öccsel, aki 8volt.

megláttam, hogy a kocsiba megy a munka. az öcsit leállítottam, én meg odamentem, bekopogtam, és tüzet kértem. a felháborodást látni kellett volna az arcukon. tüzet nem kaptam, de a legnagyobb felháborodás közepette távozott a szerelmes pár.

2010. aug. 28. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó válasz tetszett, legközelebb én is alkalmazni fogom a módszert.

Engem is megbotránkoztat, ha ilyesmit látok, na meg az utcán hugyozó emberektől is hányingerem van...

2010. aug. 29. 00:44
 6/7 anonim ***** válasza:

", na meg az utcán hugyozó emberektől is hányingerem van..."

Én már láttam utcán sz@ró embert is..,egy reklámtábla mögé bújt,és lehetett látni a villamosról ahogy gugyol a tábla mögött,azt hitte nem látja senki:D És mindez Budapesten:s

2010. aug. 29. 00:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Az nem semmi! Mondjuk rendszeresen látok az utcán emberi "produktumot", de eddig még (szerencsére!) nem láttam a folyamatot. Nem értem, mi ez a középkori viselkedés, össze-vissza pisálni-kakálni-közösülni az utcán, akár mások szeme láttára, mint az állatok?!
2010. aug. 29. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!