Csak engem idegesít vagy mást is idegesítené ha ezt látná? Többi lent.
esetleg külföldiek lehettek..
magyarországot szokás úgy reklámozni, hogy itt mindent szabad!
láttam már németeket szétverni egy fél szállodát :/
"láttam már németeket szétverni egy fél szállodát :/"
Igy van...,a németek olyanok mint a barbárok!!!:D Tapasztalom minden nyáron,úgy csinálnak mintha nekik mindent lehetne itt Magyaroszágon csinálni..
szinte ugyan ez történt velem is. csak kutya nélkül, és nem húggal, hanem öccsel, aki 8volt.
megláttam, hogy a kocsiba megy a munka. az öcsit leállítottam, én meg odamentem, bekopogtam, és tüzet kértem. a felháborodást látni kellett volna az arcukon. tüzet nem kaptam, de a legnagyobb felháborodás közepette távozott a szerelmes pár.
Utolsó válasz tetszett, legközelebb én is alkalmazni fogom a módszert.
Engem is megbotránkoztat, ha ilyesmit látok, na meg az utcán hugyozó emberektől is hányingerem van...
", na meg az utcán hugyozó emberektől is hányingerem van..."
Én már láttam utcán sz@ró embert is..,egy reklámtábla mögé bújt,és lehetett látni a villamosról ahogy gugyol a tábla mögött,azt hitte nem látja senki:D És mindez Budapesten:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!