Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket mi idegesítene jobban:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mi idegesítene jobban: ha az exetek egy sokkal helyesebb/szebb fiúval/lánnyal jönne össze vagy egy nálad sokkal rondábbal?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Valójában leszarnám.
2011. jún. 18. 17:00
 2/14 A kérdező kommentje:
De hát ha mondjuk olyan helyzetbe vagy, hogy táplálsz iránta még valamit... :)
2011. jún. 18. 17:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Pont lesz@rtam,hogy az exem kivel jött össze
2011. jún. 18. 17:01
 4/14 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

De hát ha mondjuk olyan helyzetbe vagy, hogy táplálsz iránta még valamit... :)"

Barátom,azmár csak a szexhiány...

2011. jún. 18. 17:02
 5/14 A kérdező kommentje:
17:02 Lehet, hogy valami mutáns vagyok, de ha magamból kiindulok, akkor nem feltétlen így van.
2011. jún. 18. 17:04
 6/14 anonim ***** válasza:

OFF:Szerintem hölgy a kérdező.:) Meg lehet látni a fogalmazáson.:D

ON (>.<) Ha érzek még iránta valamit, akkor nyilván nem engedem olyan könnyen.. Bár ez a körülményektől is függ..

2011. jún. 18. 17:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen... Lány vagyok. :)
2011. jún. 18. 17:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát...ha ő dobott,akkor nefoglalkozz vele,jobbanjársz.

Ha nem sírdogálsz,akkor nagyobb esélyed van vele újra összejönni...

2011. jún. 18. 17:07
 9/14 szamóca.. ***** válasza:

hát én is lesz*rom kivel van az exem. az egyiknek folyamatba én szerzek nőt:DDD

talán ha nagyon szorosan ak érdésre akarnék válaszolni akkor az "zavarna" ha nálam sokkal szebbel jönne össze. csak onnan gondolom, hogy olyan már volt hogy megláttam exem új nőjét, ronda volt, és csak röhögtem rajta... de nem érdekel egyébként

2011. jún. 18. 17:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem kerültem ilyen szituációba. De ha engem kérdeznének azt válaszolnám, hogy egy szebb lány jobban idegesitene. De a válaszokból látom, hogy csak nekem ilyen természetes, hogy irigykedjek... Hiába, rossz emberi tulajdonság :(
2011. jún. 18. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!