Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi idegesítene jobban: ha az exetek egy sokkal helyesebb/szebb fiúval/lánnyal jönne össze vagy egy nálad sokkal rondábbal?
Ha érzel még a másik irányában, akkor mindkettő rosszul esik. Ha szebb, mint te, akkor azért, mert kevesebbnek érzed magad, hogy ilyen könnyen összeszedett valakit, aki "különb" nálad. Ha rosszabb, akkor azért, mert valószínűleg máshogy nyújt többet, mint te, és ismét csak szarnak érzed magad.
De alapvetően engem se különösebben foglalkoztat a dolog. Az utolsó exemnek, aki iránt nem vagyok még teljesen semleges őszintén remélem, hogy boldog kapcsolata lesz, mindegy, hogy szebbel, vagy nem, mint én, mert örülnék neki, ha boldog lenne. Pont azért, mert még valahol szeretem.
jobban érzem magam, ha a lány rondább mint én-ami hál'istennek nem nehéz. de az is elég, ha látszik rajta, h nem olyan érdekes, hiába szép. vagy ha átlagos. meg ha hülye mint a seggem. a hiúság már csak ilyen:)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!