Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mit élveznétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit élveznétek, ha megtenne egy nő nektek, értetek a szexen kívül. Törődéses, gondoskodásos dologra gondolok. Pl. Szeretitek, ha szőlőszemeket ad a csaj a szátokba, ha etet titeket és mást?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
vasalja ki az ingem, főzzön finomat. ne etessen, mert enni magam szeretek :)
2012. dec. 9. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
már megint a nő??? én annak örülnék ha előbb a számra, aztán a farkamra ülne... eztán meg hozhatna az ágyba egy kis rántottát, ketchuppal, igen úgy szeretem
2012. dec. 9. 21:45
 3/9 El Greco ***** válasza:

Hát igen...

Enni tudok egyedül is.

Mondjuk Nekem már egy hátsimogatás is jól esik...

2012. dec. 9. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:
A viccet félretéve: tök buli lenne pl szájból szájba adogatni vmi cukrot egy csajjal vagy ..igen ,etessen szőlővel:D ja és közbe verje a farkam... sajna engem nem vesznek komolyan a csajok.. nemtom mér
2012. dec. 9. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Bár én lány vagyok, de válaszolok. :)

Az én párom szereti, ha cirógatom a fejét vagy a hátát, ha kaját készítek neki, ha meglepem a kedvenc nasijával, sörrel.. :D

2012. dec. 9. 21:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, neked is kedves utolsó.

Mindenkinek ment a zöld kezecske. :)

2012. dec. 9. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem bejön ha etet a csaj, de nekem van vmi erotikus jellege a dolgonak :)

persze nem pörkölttel... szőlővel eperrel, csokival... az se gond ha magára teszi, először a köldökébe, aztán egyre lejjebb. ezt el lehet játszani pezsgővel is:)

törődés számomra azt jelenti, h hozzámbújuk, megölel, ha bajom van meghallgat, és kedves velem, ha nagyon sok dolgom van, segít, vagy főz nekem, ilyenek...

2012. dec. 9. 23:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, kedves utolsó! Remélem még sokan megírják a vágyaikat.
2012. dec. 10. 06:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Én előre gondolok arra, hogy aznap mi esne jól neki, pl. jeges tea, bodzaszörp vagy forró különleges csokoládé, sütivel, vagy popcorn sörrel, és azzal várom fogyasztásra készen, a szokásos ebéden/vacsorán felül.

Szoktam kérdezni, hogy milyen vágyai, ötletei vannak, akár az ágyban, akár azon kívül; ha lehet, megcsinájuk. :)

Nálunk a főzés, masszázs és hosszas simogatás mindennapos dolog, de attól még nem veszített az értékéből.

Ha van rá pénzem, akkor élményeket szeretek ajándékozni, vagy jó könyvet az érdeklődési köréből.

Még nem panaszkodott. :)

Viszont csak azért működik az odaadás, mert ő is gondolkozik azon, hogy nekem mi esne jól, és nem egyoldalú a dolog.

2012. dec. 10. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!