Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit élveznétek, ha megtenne egy nő nektek, értetek a szexen kívül. Törődéses, gondoskodásos dologra gondolok. Pl. Szeretitek, ha szőlőszemeket ad a csaj a szátokba, ha etet titeket és mást?
Hát igen...
Enni tudok egyedül is.
Mondjuk Nekem már egy hátsimogatás is jól esik...
Bár én lány vagyok, de válaszolok. :)
Az én párom szereti, ha cirógatom a fejét vagy a hátát, ha kaját készítek neki, ha meglepem a kedvenc nasijával, sörrel.. :D
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, neked is kedves utolsó.
Mindenkinek ment a zöld kezecske. :)
nekem bejön ha etet a csaj, de nekem van vmi erotikus jellege a dolgonak :)
persze nem pörkölttel... szőlővel eperrel, csokival... az se gond ha magára teszi, először a köldökébe, aztán egyre lejjebb. ezt el lehet játszani pezsgővel is:)
törődés számomra azt jelenti, h hozzámbújuk, megölel, ha bajom van meghallgat, és kedves velem, ha nagyon sok dolgom van, segít, vagy főz nekem, ilyenek...
Én előre gondolok arra, hogy aznap mi esne jól neki, pl. jeges tea, bodzaszörp vagy forró különleges csokoládé, sütivel, vagy popcorn sörrel, és azzal várom fogyasztásra készen, a szokásos ebéden/vacsorán felül.
Szoktam kérdezni, hogy milyen vágyai, ötletei vannak, akár az ágyban, akár azon kívül; ha lehet, megcsinájuk. :)
Nálunk a főzés, masszázs és hosszas simogatás mindennapos dolog, de attól még nem veszített az értékéből.
Ha van rá pénzem, akkor élményeket szeretek ajándékozni, vagy jó könyvet az érdeklődési köréből.
Még nem panaszkodott. :)
Viszont csak azért működik az odaadás, mert ő is gondolkozik azon, hogy nekem mi esne jól, és nem egyoldalú a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!