Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segíthetnék a bátyámnak?
Ismerős helyzet.. pontosan ugyanígy jártam pár éve. Hát, nincs mit tenni, max megvigasztalhatod. Ez után az eset után azt hittem már soha nem leszek szerelmes, de kb. 1-1,5 év eltelt és az alatt sokminden megváltozott. Egyelőre szerintem csak próbálj bele életet lehelni :)
Amúgy fiú vagy vagy lány?
22/F
Szerinted nem mondtam neki..
Az a sztenderd válasza, h tökmind1, mert őt csak az a lány érdekli akinek így sem kell, h önmagát adja.
Olyan jó lenne, ha össze tudnám hozni a lánnyal, csak az baj ,hogy nem ismerem. Nem tudom miért utasította el, a bátyám női szemmel nézve nagyon jó pasi.
Nem csak a külső számít...
Egyébként egyszerű az ok, szerintem félreismerte. És ez a kisebbik probléma, a nagyobb az, hogy közben összejött mással is a csaj.
Ráadásul egy olyan ember, aki állítólag barát.
Ez fájdalmas, de ilyen az élet. Nem lehet belehalni, csak sokáig tart míg túl teszi rajt magát. De ha találkozik új emberekkel, főleg lányokkal akik kedvesek és szeretik akkor lehet, hogy megenyhül talán még bele is szeret valakibe :) /egyszer biztosan/
Őőő.. akkor még talán egy esély lehet.
Hogy ha oda megy hozzá és épkézláb módon meghívja mondjuk egy kávézóba vagy valami beülős helyre, de nem moziba, hanem ahol lehet vele beszélni és elmondja neki szépen, hogy hülye voltam kisanyám, de igazából úgy szeretlek majd megeszlek...
Szóval mint ember az emberrel. Szépen megbeszélik ezt a dolgot. Mást már nem lehet. Ne leegyen beszari. Gondolom a lány is díjazná az őszinteséget. Nem mondom azt, hogy ettől egy perc alatt megváltozik az élete, de ezen kívül mit lehet mást tenni? Emberek vagyunk, szavakból értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!