Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a barátnőmön, aki még nem volt soha igazán szerelmes, és nem tapasztalta milyen érzés ha viszont szeretik?
Figyelj ha napokon keresztül udvarolt neki és küldött neki szerelmes verseket gondolom virágot is adott neki de ezek után is visszautasította akkor ne csodálkozzon hogy pasi másik nő után kajtat. Tudod a férfiak nehezen viselik az elutasítást.
Amúgy kíváncsi vagyok milyen lehet a barátnőd. ;)
Engem érdekelne a barátnöd ;)
21F
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__3763324__valasz__534533085c3c0624b3e11c06f75d6b87
4.vagyok, ugy gondolom ahogyan te, ha kell neki, sok mindent felre kene tennie.. hasonlo cipoben jarok, persze itt nem egy honaprol van szo. annyiban hasonlit a sztori, hogy itt is en nem akartam, majd amikor akartam volna, elkezdett maskepp viselkedni. jottek jo valaszok, merizhetsz is beloluk.
bocsi, lehet, hogy rossz a link :DD ez mar jo
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__3755244-szerintetek-fel-fiuk-leirnatok-a-tapasztalaitok-alapjan-a-velemenyeteket
Azért nem mindegy, hogy miért nem ér rá és mennyire nem ér rá. Ki lehet fogni olyan szituációt, amikor a pasi igazat mond.
Az is előfordulhat, hogy élőben jött rá, hogy nem szimpatikus neki a barátnőd, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy 1 hónapig ő nem gondolta komolyan, amiket írt. Az más kérdés, hogy ezt nyíltan is meg lehet mondani, sűrű bocsánatkérések mellett.
Barátnőd helyzetét nagyon is át tudom érezni, 23 éves vagyok, szintén tapasztalatlan, bár most komoly kapcsolatban. Az a baj, hogy az ilyen csalódásokat már rég át kellett volna élnünk és megtanulni kezelni ilyen idős korunkra.
Barátnődet valahogy vezesd rá, hogy egyetlen idióta miatt, még nem kéne az összes pasit leírnia. Vannak még aranyosak, rendesek, kedvesek.
Ki kellene mozdulnia és, ha nem is pasizási célzattal, de ismerkednie kéne. Ha nehezen ismerkedik és nyílik meg, akkor mondjuk baráti összejövetelekre mehetne, ahol ismer annyi embert, hogy ne legyen zavarban alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!