Hogyan segíthetnék a bátyámnak?
Bátyám 29 lesz idén.Elég kellemetlen,de még sosem volt semmilyen kapcsolata sem nővel,ez alatt értem,hogy még csak nem is csókolózott,még csak nem is randizott,semmi sem volt.Még otthon lakik,anyukámék tartják el,persze dolgozik,meg tanul,de még nem lépett ki az úgymond nagybetűs Életbe.Sosem volt még bulizni,nem szeret inni,otthonülős fajta,nem szereti egyedül intézni a dolgait,sokszor anyát kéri meg,hogy kísérgesse ide-oda.Nincs sok önbizalma,pedig nem csúnya egyáltalán.Eléggé pesszimista típusú,sokszor rettentő fárasztó,és gyerekesen viselkedik.Konkrétan olyan mint egy nagy gyerek,aki leragadt a gyerekkorban,és ott érzi jól magát,nem akar onnan kilépni,neki így kényelmes.Talán fél a változástól,az ismeretlentől.Kérdeztem már tőle,hogy nem akarsz majd feleséget,családot,gyerekeket?De azt mondta hogy igen,de majd később.De mégis mikor,amikor már 40 éves leszel!??Abban a korban már igen nehéz ismerkedni,főleg szűzen,semmi tapasztalattal mögötted.Kezd aggasztani a helyzete.
Mielőtt bárki is írná,hogy homokos,nem,nem az,biztos,hogy hetero,több lány is tetszett már neki,de az interneten való beszélgetésnél tovább nem jutott senkivel sem.
Mégis hogyan segíthetnék neki?Nem akarom hogy ilyen maradjon,és addig szeretnék rajta segíteni amíg még itt vagyok a "közelben",amikor majd nekem is lesz családom,férjem,munkám,netán a világ másik felén,nem fogok tudni vele foglalkozni,de a szüleim nyakán se akarom őt hagyni.
20/L
Ha segíteni akarsz neki, akkor első lépésnek tényleg próbálj meg valami kerti parti meg hasonló programokat szervezni. De itt se az legyen a lényeg, hogy lányok legyenek körülötte, inkább fiúk. Első lépésnek szerezzen haverokat, akikkel lóghat akár munka után. Aztán ha már velük elmegy valahová kikapcsolódni, előbb-utóbb csak belebotlik olyan lányba is, akiben megtetszik neki valami.
Ha esetleg neked vannak tőled idősebb fiú haverjaid ők tökéletesek lehetnének erre. Persze azért legyenek lányok (barátnőid) is azon a kis összejövetelen.
Amúgy mi érdekli? Van valami hobbija? Ebből is ki lehet indulni és e köré megpróbálni csoportos programot szervezni.
'mert koraszülött volt és a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór is."
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:43
Ennek semmi koze a viselkedesi problemakhoz, hanem neurologiai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!