Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetnék a bátyámnak?

Hogyan segíthetnék a bátyámnak?

Figyelt kérdés

Bátyám 29 lesz idén.Elég kellemetlen,de még sosem volt semmilyen kapcsolata sem nővel,ez alatt értem,hogy még csak nem is csókolózott,még csak nem is randizott,semmi sem volt.Még otthon lakik,anyukámék tartják el,persze dolgozik,meg tanul,de még nem lépett ki az úgymond nagybetűs Életbe.Sosem volt még bulizni,nem szeret inni,otthonülős fajta,nem szereti egyedül intézni a dolgait,sokszor anyát kéri meg,hogy kísérgesse ide-oda.Nincs sok önbizalma,pedig nem csúnya egyáltalán.Eléggé pesszimista típusú,sokszor rettentő fárasztó,és gyerekesen viselkedik.Konkrétan olyan mint egy nagy gyerek,aki leragadt a gyerekkorban,és ott érzi jól magát,nem akar onnan kilépni,neki így kényelmes.Talán fél a változástól,az ismeretlentől.Kérdeztem már tőle,hogy nem akarsz majd feleséget,családot,gyerekeket?De azt mondta hogy igen,de majd később.De mégis mikor,amikor már 40 éves leszel!??Abban a korban már igen nehéz ismerkedni,főleg szűzen,semmi tapasztalattal mögötted.Kezd aggasztani a helyzete.

Mielőtt bárki is írná,hogy homokos,nem,nem az,biztos,hogy hetero,több lány is tetszett már neki,de az interneten való beszélgetésnél tovább nem jutott senkivel sem.

Mégis hogyan segíthetnék neki?Nem akarom hogy ilyen maradjon,és addig szeretnék rajta segíteni amíg még itt vagyok a "közelben",amikor majd nekem is lesz családom,férjem,munkám,netán a világ másik felén,nem fogok tudni vele foglalkozni,de a szüleim nyakán se akarom őt hagyni.

20/L

2011. júl. 23. 10:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát ha szerinted az jó,hogy lassan 30 éves és még szűz,ergó fél a nőktől,akkor fura egy gondolkodás módod lehet neked...

Én nem akarok senkit/semmit ráerőltetni,de nem akarom azt se,hogy 45-50 évesen esténként egyedül ücsörögjön otthon,depressziósan,és hadd ne soroljam.Mert ez nem normális!!!

2011. júl. 23. 11:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért elvárás, hogy muszáj az ember fiának nővel rendelkeznie, mert különben lenézik. És még mielőtt rákérdezel, nem vagyok homokos..
2011. júl. 23. 11:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy 45-50 evesen a vilag legboldogabb embere lesz, no vagy no nelkul.
2011. júl. 23. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!