Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvehetem feleségül 15-14?
Figyelt kérdés
Én 15 éves fiú vagyok a barátnőm 14, augusztus 30 óta vagyok vele együtt és nem tudjátok hogy mennyire elképzelhetetlenül szeretem őt....Sosem említettem neki a házasságot és ő sem nekem...Ne higgyétek hogy ez egy szokásos kapcsolat, először is Counter Strike 1.6 ban ismertem meg ;) nem nem vagyunk akkora kockák , csak jó pillanatban voltunk ott...a lényeg h az én és az ő szülei is tudnak róla hogy eggyüttvagyunk 200km re lakik tőlem....1 hónapban egyszer mehetk fel...de skypen mindíg beszélünk és arra gondoltam hogy elviszem oda ahol először találkoztam vele és megkérem a kezét, de csak hogy tudja, én mellette maradok és hogy én is tudjam hogy ő is lekötelezi magát mellettem, megígértem neki hogy sosem hagyom el és ezt betartom...de szerintetek érdemes lenne jelképesen most feleségül venni vagy még nagyon nem kéne? NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!2012. dec. 26. 22:00
21/29 A kérdező kommentje:
Nem akartam eröltetni :)
2012. dec. 26. 22:21
22/29 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat nem sokkal haladtam előre...csak annyival többet tudok hogy nem most, mert amugy most is igent mondana rá...
2012. dec. 26. 22:31
23/29 anonim válasza:
Szerintem még nagyon fiatalok vagytok ehhez. Tudom, most nagyon szereted, de hidd el, nagyon sok minden fog még változni az életetekben és ti is sokat fogtok változni.
Én is nagyon bele voltam zúgva az első páromba tiniként, 4 évig voltunk együtt, a házasság is szóba került, aztán felnőttünk és megváltoztunk... Ma már nem értem, hogy tudtam egy ilyen emberrel együtt lenni.
Szóval még bőven ráérsz erre, csak szeressétek egymást! :)
25N
24/29 anonim válasza:
És hol ismerted meg, de_dust2 ? :D
25/29 anonim válasza:
:D 14-15 évesen? Ne viccelj már... Még várjál egy 4-5 évet, ha akkor is szereted, és a csaj nem csal meg középsuliba se, akkor megkérheted a kezét... Addig meg még várjál... Egyébként szeretkezni anélkül is tudtok... A cslaádhoz kicsit fiatal vagy még nem? Még meló helyed sincs és a tanulásba is zöldfülű vagy... Egyébként 200km havi 1x? Ahhoz nagy akarat kell hogy ne csaljon meg, meg te se őt... Középsuli és főleg egyetem meg eléggé kapcsolat romboló dolog...
26/29 anonim válasza:
15 évesen azért már középiskolásról van szó, nem?
Mellesleg, ha tényleg kitartanátok egymás mellett, akkor tökmindegy, hogy 14 évesen, vagy 18 évesen kéred meg a kezét. Csak várj! :)
27/29 A kérdező kommentje:
Jó igazatok van :DD várni fogok, csak hirtelen eszembejutott hogy mi lenne ha...:D
2012. dec. 27. 17:45
28/29 anonim válasza:
Ne vedd el feleségül 14 évesek vagytok szerinted ki akar 14 évesen házasságot? Szerintem ő még bulizni akar szórakozni és nem esküvőt meg mindent
29/29 anonim válasza:
Ha nem gond akkor a counter strike szerver ip cimét megadhatod.Amúgy milyen szerón ismertétek meg egymást és hogyan is? Érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!