Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvehetem feleségül 15-14?
Figyelt kérdés
Én 15 éves fiú vagyok a barátnőm 14, augusztus 30 óta vagyok vele együtt és nem tudjátok hogy mennyire elképzelhetetlenül szeretem őt....Sosem említettem neki a házasságot és ő sem nekem...Ne higgyétek hogy ez egy szokásos kapcsolat, először is Counter Strike 1.6 ban ismertem meg ;) nem nem vagyunk akkora kockák , csak jó pillanatban voltunk ott...a lényeg h az én és az ő szülei is tudnak róla hogy eggyüttvagyunk 200km re lakik tőlem....1 hónapban egyszer mehetk fel...de skypen mindíg beszélünk és arra gondoltam hogy elviszem oda ahol először találkoztam vele és megkérem a kezét, de csak hogy tudja, én mellette maradok és hogy én is tudjam hogy ő is lekötelezi magát mellettem, megígértem neki hogy sosem hagyom el és ezt betartom...de szerintetek érdemes lenne jelképesen most feleségül venni vagy még nagyon nem kéne? NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!2012. dec. 26. 22:00
3/29 anonim válasza:
De aranyos vagy! Szerintem ez még korai lenne, gondolom ő az első szerelmed. Most nagyon szerelmes vagy, de hidd el, változni fog ez még. Sajnos semmi nem tart örökké.
4/29 anonim válasza:
Jogilag csak 16 éves kor felett engedélyezett a házasságkötés.
5/29 anonim válasza:
ne kérd meg a kezét. én elhiszem, hogy nem tudjuk elképzelni,mennyire szereted, (hidd el,el tudjuk..) vegyél neki egy gyűrűt szerelmed zálogául, de ne kérd meg a kezét, ismétlem: ne, totál felesleges.
6/29 A kérdező kommentje:
igen, csak h cs be ismertem meg...így ez nem éppen egy "szokványos" kapcsolat...
2012. dec. 26. 22:04
7/29 A kérdező kommentje:
Már kapott tőlem gyűrűt :DD de nem ilyen céllal...
2012. dec. 26. 22:04
8/29 A kérdező kommentje:
4 válaszolónak mondom h nem, nem vagyok aranyos xD és nem nem ez az első...:)
2012. dec. 26. 22:06
9/29 anonim válasza:
ne legyél túl nyomulós mert még kiábrándul belőled :)
10/29 anonim válasza:
Figyelj, a kapcsolat még szokásos lesz, csak a megismerkedés nem.
De amúgy ari vagy, kajak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!