Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elvehetem feleségül 15-14?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvehetem feleségül 15-14?

Figyelt kérdés
Én 15 éves fiú vagyok a barátnőm 14, augusztus 30 óta vagyok vele együtt és nem tudjátok hogy mennyire elképzelhetetlenül szeretem őt....Sosem említettem neki a házasságot és ő sem nekem...Ne higgyétek hogy ez egy szokásos kapcsolat, először is Counter Strike 1.6 ban ismertem meg ;) nem nem vagyunk akkora kockák , csak jó pillanatban voltunk ott...a lényeg h az én és az ő szülei is tudnak róla hogy eggyüttvagyunk 200km re lakik tőlem....1 hónapban egyszer mehetk fel...de skypen mindíg beszélünk és arra gondoltam hogy elviszem oda ahol először találkoztam vele és megkérem a kezét, de csak hogy tudja, én mellette maradok és hogy én is tudjam hogy ő is lekötelezi magát mellettem, megígértem neki hogy sosem hagyom el és ezt betartom...de szerintetek érdemes lenne jelképesen most feleségül venni vagy még nagyon nem kéne? NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!

2012. dec. 26. 22:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Seholsem vagy, én egy flashjátékos oldalon ismertem meg a barátnőmet... :)

Egyáltalán nem olyan ultra különleges ám, de ha majd idősebb leszel, meglátod az életet más szemszögből is.

És nem, nem veheted el feleségül. Mire el akarod, addigra valószínűleg nem akarod már, de az más téma :)

2012. dec. 26. 22:07
 12/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok nyomulós, csak be akarom bizonyítani neki hogy mennyire szeretem és csak nem leszek olyan hülye hogy úgy bizonyítom h szexelek vele...
2012. dec. 26. 22:08
 13/29 anonim ***** válasza:

Nem tényleg nem vagy aranyos. Hanem h--ülye vagy. :D :D :D Öcsém örülj, hogy van egy csajod. Minek ez a házasság dolog? Van már bármid amit fel tudsz mutatni egy házassághoz, a f@rkadon kívül?

Egzisztencia, úgy mint: szakma, munkahely, fizetés, lakás, megtakarítás?????? Ha nincs akkor még gyúrj egy kicsit. Mert jön egy srác két év múlva, aki akkor 21 lesz, s viszi a csajod azonnal. Ébredj fel! Havonta egyszer találkoztok. Még azt se tudod milyen ha rossz napja van. Azt se tudod milyen az, amikor neked rossz napod van, neki meg beszélgethetnékje.

Mondom ezt 12 év házasság után. Nem mondom, hogy ne tervezz, de erre még kb. 8-10 éved van.

2012. dec. 26. 22:09
 14/29 anonim ***** válasza:

Jó, a lényeg h 15 vagy, de még csak 12-nek se nézel ki. Aranyos vagy, de hidd el, egyenlőre az is elég lesz ha a kapcsolat megmarad ,és nem csaljátok meg egymást.

Ne légy gyerekes, lásd be h fiatal vagy, és az évek szállnak, az emberek és érzések változnak, van rá esély h együtt maradtok, de most még a törvény se engedné h egybe keljetek.

2012. dec. 26. 22:10
 15/29 A kérdező kommentje:
De igen, tudom hogy milyen ha ideges vagy ha én vagyok ideges....mondom hogy minden nap skypen beszélek vele...
2012. dec. 26. 22:11
 16/29 Solarian ***** válasza:
Nem veheted el. 16 tól lehet házasodni, akkor is csak szülői engedéllyel. 18 tól meg akkor amikor akarsz. De am eszem megáll. Lássál ki kicsit a rózsaszín függöny mögűl, jó?
2012. dec. 26. 22:12
 17/29 anonim ***** válasza:

És a sör és Herby mit keres a kulcsszavaknál?:D

Csak mert egy szros csé videót töltött fel yt-ra?:D

Az egy gyökér 30 éves szűz kockagci:D Ne akarj rá hasonlítani..

Én is kocka vagyok, de van életem, de annak még az sincs

2012. dec. 26. 22:14
 18/29 A kérdező kommentje:
Ja hogy a sör? :DDD az csak beraktam mert eszembe juott XD
2012. dec. 26. 22:15
 19/29 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek ugye normális hogy nem akar szexet?
2012. dec. 26. 22:19
 20/29 anonim ***** válasza:
Igen. És ne erőltesd, mert még gyerekek vagytok
2012. dec. 26. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!