Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvehetem feleségül 15-14?
Seholsem vagy, én egy flashjátékos oldalon ismertem meg a barátnőmet... :)
Egyáltalán nem olyan ultra különleges ám, de ha majd idősebb leszel, meglátod az életet más szemszögből is.
És nem, nem veheted el feleségül. Mire el akarod, addigra valószínűleg nem akarod már, de az más téma :)
Nem tényleg nem vagy aranyos. Hanem h--ülye vagy. :D :D :D Öcsém örülj, hogy van egy csajod. Minek ez a házasság dolog? Van már bármid amit fel tudsz mutatni egy házassághoz, a f@rkadon kívül?
Egzisztencia, úgy mint: szakma, munkahely, fizetés, lakás, megtakarítás?????? Ha nincs akkor még gyúrj egy kicsit. Mert jön egy srác két év múlva, aki akkor 21 lesz, s viszi a csajod azonnal. Ébredj fel! Havonta egyszer találkoztok. Még azt se tudod milyen ha rossz napja van. Azt se tudod milyen az, amikor neked rossz napod van, neki meg beszélgethetnékje.
Mondom ezt 12 év házasság után. Nem mondom, hogy ne tervezz, de erre még kb. 8-10 éved van.
Jó, a lényeg h 15 vagy, de még csak 12-nek se nézel ki. Aranyos vagy, de hidd el, egyenlőre az is elég lesz ha a kapcsolat megmarad ,és nem csaljátok meg egymást.
Ne légy gyerekes, lásd be h fiatal vagy, és az évek szállnak, az emberek és érzések változnak, van rá esély h együtt maradtok, de most még a törvény se engedné h egybe keljetek.
És a sör és Herby mit keres a kulcsszavaknál?:D
Csak mert egy szros csé videót töltött fel yt-ra?:D
Az egy gyökér 30 éves szűz kockagci:D Ne akarj rá hasonlítani..
Én is kocka vagyok, de van életem, de annak még az sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!