Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az az idő, miután már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az az idő, miután már elvehetem feleségül a barátnőm?

Figyelt kérdés
Ez így elsőre elég furcsa, de én nagyban gondolkodom, igaz még csak 3 hete vagyunk együtt, de már előtte is ismertem a lányt! :) Szóval mi az az idő aminek el kell telnie, ami után eljegyezhetem a barátnőm? Mert nagyon szeretem, úgy érzem ő az igazi, nem volt még egyik barátnőmmel sem ilyen jó mint vele! És erről ő is hasonlóképp gondolkodik! Nagyon jó érezni, hogy valaki szeret és fontos vagyok valakinek! Még nem szeretnék semmit lépni házasság ügyben, először még legyünk együtt pár hónapot, ismerjünk meg egymást alaposan meg ilyenek! Csak szeretném tudni mit lépjek ha elérkezettnek látom az időt! :) Mert vele el tudnám képzelni a jövőmet és nagyon szeretnék vele maradni örökre! Én 24F Ő 23L
2010. jan. 20. 08:30
 1/7 anonim válasza:
100%
Várjál még nyugi van szerintem, 1 évet legalább várj.
2010. jan. 20. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
take it easy. :D jézusom . ilyen faszi sem terem midnen bokorban :D vájrál még, ne sieesd el. :)
2010. jan. 20. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

hat 3 hét azért nem sok mindenre elég:P :)

várjatok az első nagy vízelválasztó veszekedésig aztan ha akkor is oké a dolog, megtudjatok beszélni...van bizalom, tisztelet, ilyensmi akkor jöhet majd az eljegyzés:) am szerintem még egy év is kevés...nem hogy 3 hét:)

de ne legyen igazam:) sok boldogsagot

2010. jan. 20. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

a nagyanyám azt mondta, hoyg mindegyik évszaknak el kell egyszer legalább telnie.

ebben van valami, tudod az élet annyi helyzetet teremt, ahogy az évszakok is jönnek mennek... és kiismered egy kicsit . mondom egy kicsit.

hiszen sokan éveket vártak mégis csalódtak több évi házasság után, hiszen változunk., Recept nincs, de a kapkodás tutira nem jó.

2010. jan. 20. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne kapkodj, nem attól lesztek boldogok, hogy feleségül veszed. Ha mindenáron dátumot akarsz hallani, akkor igen, legyen minimum egy év, lehetőled úgy, hogy együtt laktok. Nem együtt alvás, hanem öngondoskodó együttlakás. Ja, és a megérzéseketa kapcsolat működőképességéről nem szőnyeg alá söpörni, mert később lehet, hogy egy mostani apró szösszenet miatt fogod a fejed falba verni.
2010. jan. 20. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok híve a hosszú együttjárásnak, de sztem legalább egy évet várjatok az esküvőig.

21/L

2010. jan. 20. 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem adhatsz neki gyűrűt, eljegyezheted akár holnap is. De az esküvővel várjatok még. Legalább 1 évet.
2010. jan. 20. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!