Ha rengeteget késik a kaja amit rendeltem, elvehetem úgy a kaját hogy nem fizetek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:02
1/4 anonim válasza:
Hát, elvileg igen, mert a cég nem tartotta be a szerződési feltételeket. Viszont én nem csinálnám meg, mert a szerencsétlen, minimálbért kereső futáron hajtják be az árát. Magyarul nem a céggel szúrnék ki, hanem a kis motoros futárral.
2/4 A kérdező kommentje:
8Én sem tettem még meg mert csak az egyik ismerősömtől hallottam, de hidd el van egy két olyan beképzelt futár akivel szívesen eljátszanám. Mondjuk már másfél órája várok egy elmeletileg fél óra negyven perces rendelésre:)
2010. ápr. 12. 14:12
3/4 anonim válasza:
Ja, akkor nézd meg, milyen a futár, aztán döntsd el mi legyen :) Én eddig általában normális futárokkal találkoztam, csak egy volt, aki lekur.vaanyázott a lépcsőfordulóban, mert túl kevés borravalót adtam neki. Odatelefonáltál már, hogy hol a kaja? Mert ha neten rendelted, van, amikor elszaródik a rendszerük, és meg se kapják a rendelést.
4/4 A kérdező kommentje:
Telefonon rendeltem, a futárnak firtattam hogy kicsit elcsúszott, mondta hogy máskor telefonáljak be, hogy már nagyon késik. Ennyiben maradtunk:D
2010. ápr. 12. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!