A párommal már bő 1 éve próbálunk összehozni egy pici babát de sehogy nem sikerül. Van úgy hogy rengeteget késik és ha csinálok tesztet mindig megjön, de egyébként ha késik a tünetek azok jönnek csak nem sikerül sajna hogy sikerülhetne minél előbb?
Szia.Nekünk 11hónapra volt szükség.Elkezdtem hömérözni,és az elsö (hömérös)hónapban sikerült.Próbáld ki,ha még idáig nem próbáltad.Ne stresszeld magad rajta,mert az nagyn megnehezíti.Nálam is az vlt a gond.
Sok sikert.
40hetes kismama.
Ha sokat késik a mensesed, menj orvoshoz, hogy kiderítse mitől lehet. A hőmérőzés eredményedből is rengeteg minden kiderülhet, főleg az orvosnak, persze csak ha rendesen méred. Én orvost javasolnék minél előbb.
Én is itt tartok, ahol te. (-:
Szia
Szerintem nem kell aggódnod. 2 év sikertelen próbálkozás után beszélnek meddőségről. Egyébként nekünk 3 év kellett. Egyik hónapban megemlítettem a dokinak, hogy nem jön a baba, 2 hónap múlva azért mentem hozzá, mert pozitív lett a tesztem. Nekem is volt, hogy akár 2-3 hetet is késett. Nyugi és türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!