Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtünk a barátommal 1 hónapja, védekeztünk, tudtommal semmilyen baleset nem történt,3 nap múlva megjött. Ebben a hónapban viszont 5 napja késik, pedig nem szokott, és mostanában rengeteget és fura dolgokat eszem, ugye kizárt h terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 13:21
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak összezavarodott a hormonháztartásod. Ha nem történt akkor baleset és utána sem, akkor biztos nem lehetsz terhes. Ráadásul még aggódsz is, hogy nem jött meg és azért is késhet. Plusz ha sulis vagy, akkor az új év miatt is stresszelhetsz.
2/4 anonim válasza:
Nyugi, biztos csak ideges vagy, nekem vizsgaidőszakban előfordult már,h 2 hetet késett...
3/4 anonim válasza:
Figyelj kislany, szepen elslattyogsz a legkozelebbi gyogyszertarba, veszel egy terhestesztet, lepisiled, megnezed, megnyugszol, es nem idegesited magad napokig, ok?
4/4 A kérdező kommentje:
Huh, van isten...Megjött!!!!!!:):):):) Pont most amikor a terhességi tesztet akartam megcsinálni!
2008. szept. 11. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!