Azzal ha megujjazok 1 lányt elvehetem a szüzességét?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 20:51
3/15 anonim válasza:
nemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnem
- Csak gondoltam leírom előre még párszor, mert a következő egy hétben úgyis fel lesz téve ez a kérdés még vagy 60x....szóval kedves válaszolók előre dolgoztam, ne fáradjatok;)
sziasztok...
4/15 anonim válasza:
Most mér az ujjaddal simán átszakitod a szűzhártyát!
5/15 anonim válasza:
Azzal, hogy "átlyukasztod" a szűzhártyáját nem veszed el a szüzességét...
6/15 anonim válasza:
A szűzhártyáját átszakíthatod,de attól még a szüzességét nem veszed el.A kettő nem következik egymásból.
7/15 A kérdező kommentje:
És hogy érzem meg ha átszakitom a hártyáját?
2009. dec. 21. 21:07
8/15 anonim válasza:
jó esetben egyikőtöknek sem tűnik fel,rossz esetben vérezhet.
9/15 anonim válasza:
Figyi, mielőtt átszakítanád neki, tuti, hogy érezni fogja, hogy fáj neki...szóval csak érzéssel csináld és mond meg neki, hogy ha fájdalmat érez, akkor szóljon...ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!