Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
Mindketten 14 évesek vagyunk. Tetszem neki, és ő is tetszik nekem. Rengeteget beszélünk, és osztálytársak vagyunk. Szájrapuszi már megvolt(felelsz vagy merszben)anélkül csak sima puszi volt. A volt barátnője az én legjobb barátnőm, aki engem most utál amiért nagyon jóba lettünk a fiúval(pedig állítása szerint már nem érez iránta semmit)Aggaszt a barátnőm. Megbeszéltük a fiúval hogy nem érdekel minket, de nem bírom kiverni a fejemből. Szerintetek hallgassak a szívemre, és jöjjek össze a fiúval, vagy az eszemre hallgassak és próbáljam elfelejteni? Előre is köszönöm a válaszokat!:)2012. dec. 12. 21:17
1/6 anonim válasza:
nyugodtan gyertek össze, a féltékeny barátnő majd megbékél
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán hogy jut eszedbe a lehetőség, hogy a barátnőd miatt elfelejtsd?
Ezzel nem az eszedre hallgatnál.
3/6 anonim válasza:
szerintem,ne befolyásoljon a barátnő... ha nem örül annak,hogy te boldog vagy,akkor nem igazi barát. :) nyugodtan járj a sráccal. ha meg a csajnak nem tetszik valami,van szád,nyissad ki és küld el a p*csába :)
4/6 gyilok98 válasza:
Szerintem gyere össze vele és ne érdekeljen a barátnőd... Ha egy ilyenen besértődik akkor az nem is az igazi barátnőd :D
5/6 anonim válasza:
Egy igaz barát örülne a boldogságodnak. Ha ő ezt nem tudja elviselni akkor magára vessen.
6/6 anonim válasza:
ha már szakítottak mindegy. Úgy értem ha igaz barát lenne biztos megértené ,hogy neked is kialakulhat az az érzés ugyanaz a fiú iránt. és ők már nincsenek együtt (ezt ÍRTAD)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!