Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a barátnőmet téliszünetre?
Figyelt kérdés
téliszünetbe tők sokat 1üt lehetünk sajna messze lakik de kb 1 hétig vele lehetek ^^ majd megyünk moziba vetünk 1másnak ajándékot...stb egyébb ötlet?2012. dec. 12. 13:46
1/5 anonim válasza:
Ha egy pisztolyt nyomsz a tarkójához biztos meglepődik:D
2/5 A kérdező kommentje:
hát poénak jó lenne de utána szerintem jól tökön is rugna ><
2012. dec. 12. 14:30
3/5 anonim válasza:
Nem tudom milyen lehetőségeitek vannak.. de én a helyedben:
-lovas szán (saját lóval) [ha van hó persze..]
-összebújós fogatozás .. ^^
-valami karácsonyi vásár ahol mindenféle közös cuccost vehettek.. (és ráadásul olcsón)
-romantikus séta a Dunaparton..
-filmezés
-közös mézes kalács sütés..
kb. ennyi jutott eszembe.. Sok sikert..és kellemes téli szünetet.. :))
5/5 anonim válasza:
Hát sztem vmi ékszernek örülne (tapasztalatból mondom)
13F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!