Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy térítsem észhez a barátnőmet?
Én is lány vagyok, és úgy értve a barátnőm, hogy barátok vagyunk... csak mondom, mielőtt félreérthető lenne. :)
Mindig is koncerteken szerettünk bulizni, de eddig komoly kapcsolatban volt, így csak a zene volt a lényeg. Pár hónapja szakított, és azóta egyfolytában kavar a zenészekkel, valahogy mindig ráhajtanak, ő pedig hagyja, elvonul velük kettesben aztán ki tudja mit csinálnak... persze sejthető. Ezeknek a zenészeknek meg nagy részének van barátnője, családja, már csak ezért is nagyon rosszul vagyok ettől, de hiába mondok bármit, nem hallgat rám, meg mindenre van valami magyarázata, meg hogy nem is csinál velük semmit, csak úgy elvannak, smárolgatnak.
És most még ráadásul külön viszonyba kezdett egy ilyen zenésszel, és róla tudni lehet, hogy nincs komoly kapcsolata, így szerintem kezdi is beleélni magát, hogy majd ők együtt lesznek, de ez teljesen esélytelen.
Tuti azért van így megzavarodva most, mert nem olyan régen szakított, de mégis mit tehetnék? Ez semmi jóhoz nem vezethet!
23 éves lányról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!