Hogy térítsem észhez a barátnőmet?
Kb 1 hónapja kiderült, hogy barátnőm férje 1 évig szeretőt tartott.
Barátnőm rögtön elköltözött, de pár napja visszament hozzá. A srác esküdözik, hogy soha nem fog előfordulni, virágot vesz, főz neki, közben pár napja velem kezdett ki, pedig én is férjnél vagyok. Mit tegyek? Ha elmondom, hogy a srác nálam is bepróbálkozott, engem is megutál.
3 éve vannak együtt, alig fél éve volt a lagzi, szóval a csaj akkor is megvolt már. :(
Nagyon félek, mert pár éve egy másik barátnőmet így veszítettük el. Baráti társaságban mindenki tudott róla, hogy mit tett a srác, elmondtuk barátnőmnek, elhagyta a srácot, és később mi lettünk az oka, amiért azóta is boldogtalan.
Viszont ezen a barátnőmön látom, hogy boldogtalan, csak a szülők miatt van együtt. Ha egymás mellé ülnek, elhúzódik a férjétől, ha hozzáér a srác, összerezzen. De nem mer lépni, mert mit fognak szólni... :(
Ha igazi barát vagy,és tiszta szívből szereted a barátnődet,akkor elmondod.
De azt nem értem,hogy ha így érez a barátnőd a férje iránt,akkor minek ment vissza hozzá???Én azt hittem,hogy szereti,azért ment vissza hozzá,miután 1 évig csalta!
Azt mondja, nem szereti, amíg külön voltak, nem is hiányzott neki, de a szülei szerint égő ennyi idő után elválni.
Szerintem meg az esküvő volt hiba :(
Ja,értem.Gondolom,volt nagy fölhajtás,lakodalom,stb..
A szülők tudják,hogy mi a helyzet náluk?
Igen, és vettek egy lakást hitelre.
Hát a srác apja ugyanezt csinálta, a testvérei szintén. A lány anyósa meg azt mondogatja, hogy adjon még egy esélyt a fiának. Ami azért vicces, mert anno ő is kirakta a férjét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!