Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? A barátnőmet megtalálta az egyik haerom egy szexpartner kereső oldalon mint fízetős örömlány?
"a minap felhívta a figyelmemet hogy lehetséges hogy a barátnőm az akit látott,bár nem tudja eldönteni mert az arca el van takarva"
Én első körben elgondolkodnék rajta, hogy a fehérneműs/meztelen képről hogyan állapította meg a barátod, hogy az a barátnőd képe :D
Nem tudom miről de ez most a legkevésbé sem érdekel meg mondom őszintén.Lehet hogy volt nál valójában már arra is gondodtam csak nem bírta magába tartani...
Első azért nem tűnt fel mert nem volt mi feltűnjön,az hogy napi egyszer megdugja esetleg valaki vagy leszop valakit az a fél óra kinek tűnne fel amíg én dolgozom?Gondolom olyan időpontokat adott meg amikor dolgzom és esély sincs arra hogy lebukjon esetleg.Napi 10 órát dolgozom reggel 8-tól este 6-ig heti 5 napot..szerintem nem nagy dolog ez idő alatt lerendezni egy dugást..
Hát b.szki, nem tudok mit mondani. 3 év...
Még jó, hogy a nők nem ilyenek (gyk alapján)
Egyébként meg jelentkezz be hozzá egy haverod nevében/telefonjáról, és menj el...
Egyenlőre ne szólj neki, hanem a haverod
beszélje le a randit, nem pont kétfiúsat, de te
te menyj el helyette, a haverodat vidd mert
telón még lecsekolnak, se a szám, se a hang
ne legyen ismerőd. Olyan srác legyen akit
a való életből nem ismer általad személyesen.
Ha tényleg munkaidőben lesz az időpont
akkor gondolom egy nap szabit meg ér neked!
Én nem szórakoznék ilyen elmenős dolgokkal. Ha egyértelmű, hogy ő van a képen, megkérdezném mióta k.urválkodik és mégis mikor szándékozta elmondani?
De lehet annyira undorodnék tőle, hogy szó nélkül dobnám. Csak az esélye mindig megvan, hogy valaki visszaélt a képével, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!