Normálisan működő házasságban szexpartner?
14 éve vagyok együtt a férjemmel, és ebből 6 éve házasok. Férjem legújabb hóbortja, hogy keressünk szexpát. Szerintem a mi nemi életünk nagyon jó, mindent meg tudunk beszélni, és a heti 4-5-vagy még több alkalom is megvan. Mit csináljak? Ha őt nézem beleegyezek, mert nagyon szeretem, és mindent megtennék érte. Ha engem, hát... nem is tudom
Kérlek segítsetek...
Ne menj bele olyasmibe, amit nem akarsz, ami ellen a legkisebb ellenállás is van benned, mert tökremész bele lelkileg...
És ha engem kérdez valaki, szerintem nem normális, hogy egy 14 éves házasságban az egyik fél kijelentse, hogy neki kell egy harmadik... Marai vagyok, ódivatú az ilyesmiben, vállalom. Pedig csak 25 vagyok.
Ez nem normális,hiszen itt már megcsalásról van szó,még akkor is ha közös beleegyezéssel történik..Ha két ember szereti egymást akkor ott nincs helye sem harmadik személynek sem párnak...
Én tuti nem mennék bele,mert nem bírnám elviselni,hogy mellettem az ágyban éppen a szomszéd nejét dugja,míg az ő férje az én nyakamba liheg....
női szempontból borzalmas, hogy látod a pasid kefél egy nőt...nem?
Ebből válás lesz. Bár ha te is bevállalsz oda egy pasit...de akkor is, milyen ez?!
Nőt akar vagy pasit?
Mert ha nőt, akkrocsak a legális megcsalásra hajt...
Vesd fel, hogy legyen pasi, akkor belemész, és figyeld meg jól hogy reagál!
20:24 nagyon igazat írtál! Kérdező, fogadd meg a "tanácsát".
Ha ezután azzal jön, hogy ne csak pasi legyen, hanem mindjárt pár, akkor gyanús a dolog. Csak egy kis legális félrekamatyolásra vágyik, és még azt sem bánja, ha ezért az ügyért téged feláldoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!