Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sticker 23/F kérdése:
Vélényetekre volna szükségem. Szerintetek mennyi és milyen szinű rózsát vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű lànnyal alakluba egy kapcsolatom és most lesz a szülinapja. Szeretnék neki venni virâgot (rózsàt, mert az a kedvence) csak azt nem tudom, hogy ilyenkor milyen szinűt illik, meg hàny szàlat?! Ebben kérném a segítségeteket. Tudok egy jó helyet ahol nagyon szép hosszú szárú és nagy bimbojú rózsàt lehet venni. Szerintetek mennyit és milyen szinűt?2012. dec. 10. 22:20
11/15 anonim válasza:
Szerintem is egy szál vörös rózsát. Esetleg lehet valami kisebb, személyre szóló ajándék, aminek tudod, hogy örülne.
12/15 anonim válasza:
Én nem vennék neki semmit, el lesz kényeztetve, aztán rájön egy hónapo mulva,hogy papucs vagy, hogy túl aranyos vagy, meg túl tökéletes a viszony, és inkább nem kellesz már többé neki. Én adnék neki egy nagy darab semmit zsbből előrántva, meg felköszönteném, és szavasz tavasz.
13/15 Pali1977 válasza:
Mivel most kezd alakulni a kapcsolatod vele, elég egy szál (vagy max 3) és mellé veszel még neki valami apróságot. Ja és vörös rózsa legyen, így érti majd a célzást :) És azért ne bimbó, de olyasmi legyen, ami még most kezd kinyilni, mint a szerelmetek :)
14/15 anonim válasza:
Az apró ajándék ékszer vagy bizsu legyen (szerintem legalábbis :)) )
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, hogy ennyire segítő készek voltatok és vagytok! Arra a döntésre jutottam, hogy egyetlen egy szàl vörös rózsàt fog kapni ami màr ki nyiló félbe van, mint ahogy az egyik kedves kommentelô irta. Nem akarom elkényeztetni, meg túlzàsba sem akarom vinni még most az ajàndékozàst, mert akkor azt is hiheti, hogy papucs vagyok mint ahogy az egy hozzàszoló azt le is irta, de viszont valami jelképes ajàndékot még is illik neki adni ilyenkor. Igy is tudom vele éreztetni, hogy a szàndékaim komolyak és nem futó kapcsolatot szeretnék tőle. Mondjuk azt mondtam is neki, de a cselekedetekből stabilabban érzi ezt az ember mint szavakból, hisz mondani bàrkinek bármit lehet! Vélemény?!
2012. dec. 12. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!