Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a konyhában összeismerkedtem egy csodálatos lánnyal (bentlakás), tanácsra lenne szükségem?
- nagyon jót beszélgettünk , megtudtam, a nevét, szobaszámát, és még néhány érdekes dolgot a személyiségéről, kiderült , hogy több mindebben találunk de...
az a helyzet, hogy én még nem volt barátnőm, s ezt most minden meg akarok tenni azért, hogy ne kerüljek barátzónába
- a jövő héten szerda este a lakótársaim bulizni mennek, én pedig ma meghívtam a lány hogy nézzünk meg nálam egy filmet amit elfogadott
- szerintetek , készítsek valami finomat vagyis lepjem meg egy vacsival , vagy valami édességgel ?
én 24 éves vagyok a lány 19
Ez egy kicsit fura, ma ismerted meg es filmnezesre invitaltad hozzad?!
Hmm. Csak azt ne higyje h...:-)
Ez elsore sok lenne.. vacsi.. film.. de ha igent mondott a lany akkor biztosan kaphato. De ne ijeszd meg a tulzott lelkesedessel!
Szoval ne haromfogasos kajaval fogadd..de ne is kettovel:D
Vegyél neki egy doboz finom bonbont, hátha nem jön be neki a főztöd. Ki tudhatja?! Egyébként ajándéknak sem tolakodó! Tényleg ne lihegd túl, de azért készülj úgy, mint egy randira, végül is az lesz. Szerezz egy hangulatos jó zenét, amiben kevés ének van, ilyenre remek a jazz, vagy egyéb szólóhangszeres zene, amit te szeretsz. Ez is beszélgetési téma lehet.
Nem feltétlenül törekednék gyertyára, meg sötétítésre (amúgy is az lesz), mert az felfokozott hangulatot gerjeszthet és pont azt sugallja, amitől most mindenki megóvna téged: a nyomulást!
Sok sikert!
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!