Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma a konyhában összeismerkedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma a konyhában összeismerkedtem egy csodálatos lánnyal (bentlakás), tanácsra lenne szükségem?

Figyelt kérdés

- nagyon jót beszélgettünk , megtudtam, a nevét, szobaszámát, és még néhány érdekes dolgot a személyiségéről, kiderült , hogy több mindebben találunk de...

az a helyzet, hogy én még nem volt barátnőm, s ezt most minden meg akarok tenni azért, hogy ne kerüljek barátzónába

- a jövő héten szerda este a lakótársaim bulizni mennek, én pedig ma meghívtam a lány hogy nézzünk meg nálam egy filmet amit elfogadott

- szerintetek , készítsek valami finomat vagyis lepjem meg egy vacsival , vagy valami édességgel ?

én 24 éves vagyok a lány 19

2012. nov. 11. 23:02
 1/4 panini ***** válasza:
A kaja jó ötlet. Általában közelebb hozza az embereket egymáshoz:D és hát enni is muszáj:)
2012. nov. 11. 23:04
 2/4 Fülünyúl ***** válasza:
Az első randit semmi esetre se lihegd túl, elriasztó lehet a lány számára. Nézzétek meg azt a filmet, beszélgessetek kicsit, de semmi több. Ha azt veszi észre, hogy nagyon rányomulsz, meg beleéled magad a dolgokba, el fog menekülni. Előbb meg akar ismerni, hogy milyen vagy, és még utána sem biztos hogy beléd szeret.
2012. nov. 11. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez egy kicsit fura, ma ismerted meg es filmnezesre invitaltad hozzad?!

Hmm. Csak azt ne higyje h...:-)

Ez elsore sok lenne.. vacsi.. film.. de ha igent mondott a lany akkor biztosan kaphato. De ne ijeszd meg a tulzott lelkesedessel!

Szoval ne haromfogasos kajaval fogadd..de ne is kettovel:D

2012. nov. 11. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy doboz finom bonbont, hátha nem jön be neki a főztöd. Ki tudhatja?! Egyébként ajándéknak sem tolakodó! Tényleg ne lihegd túl, de azért készülj úgy, mint egy randira, végül is az lesz. Szerezz egy hangulatos jó zenét, amiben kevés ének van, ilyenre remek a jazz, vagy egyéb szólóhangszeres zene, amit te szeretsz. Ez is beszélgetési téma lehet.

Nem feltétlenül törekednék gyertyára, meg sötétítésre (amúgy is az lesz), mert az felfokozott hangulatot gerjeszthet és pont azt sugallja, amitől most mindenki megóvna téged: a nyomulást!

Sok sikert!

43F

2012. nov. 12. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!