Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy végre eljöjjön velem ez a Csodálatos Lány moziba, vagy egy város nézésre valahova, vagy csak filmezni hozzám?!
gec az pali
kezdjük azzal ne légy ilyen nyálas mert egy domináns -nem hozzád illő- nőt akarsz magadnak..
ahhoz h megkapd ŐT változnod kell ne mutasd ki az érzéseid csak később azt is csak picit mert a nő ilyen..
legyél közömbös vele
hívd el fagyizni add az ívet azt ha akk tetszett neki akk nincs hézag, megvan.
ha gazdag vagy akk próbáld kimutatni az tuti imponál.. minden nő a pénzeseket keresi akk tuti megvan..
Hülye vagy, vagy csak nehéz a felfogásod?
Semmi esélyed nála, felejtsd el, kár teperni, csak magadból csinálsz hülyét.
Hagyd már szerencsétlen lányt.Tudod ez nekünk csajoknak milyen ku*va kellemetlen?Szegény csaj nem akar megbántani,és próbálja úgy közölni hogy ne bántson meg,de te meg nem fogod fel hogy nem szeretne semmit.Szerintem ha valaki azt mondja hogy nem akar semmit akkor békén kell hagyni nem tovább zaklatni.Bocs de ebből nem lesz semmi
egy jó tanács:Ne légy ilyen roha*dt nyálas a csajok nem szeretik....csak mondom.:P énis csaj vagyok szóval tudom miről beszélek:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!