Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy végre eljöjjön velem ez a Csodálatos Lány moziba, vagy egy város nézésre valahova, vagy csak filmezni hozzám?!

Figyelt kérdés
Szisztok. Nos, az a helyzet, hogy van egy lány, akire 3 éve vágyom, kb. 2 éve szeretem, és az elmúlt 1 évbe nem beszéltünk, mert Ő ezt így látta jónak (pasija volt, és úgy gondolta, hogy ha nem beszélünk akkor kiábrándulok belőle). Őrülten szerelmes vagyok belé, egy fantasztikus lányról van szó, és nem akarom feladni, azt szeretném, hogy a barátnőm legyen. Az elmúlt évekbe már többször említette, hogy nem, nincs esélyem, viszont beszéltünk, meg barátkozunk. És most újra itt a lehetőség, szakított a barátjával, és mi újra beszélünk. De azt mondta, hogy így hébe-hóba találkozhatunk, beszélhetünk, meg msn...de így mozi, meg filmezés, kizárt dolog, Neki az sok volna. Azt mondta a fagyizás a határ, arról még lehet szó. De én nagyon szeretném, hogy velem legyen, mert tudom, hogy boldoggá tudnám tenni. Na, most tegnap kinyögte, hogy azért nem akar velem jönni sehova, mert az zavarja, hogy tudja, hogy oda-vissza vagyok érte. Tudja, hogy szeretem, mert már 1-2 alkalommal szerelmet vallottam Neki, úgy ahogy kell, sőt még jobban is! :) Másik fiú barátokkal eljárogat, de velük is csak azért, mert csak flörtölgetnek Vele, és nem szeretik. Nem tudom, hogyan lehetne megértetni Vele, hogy attól, hogy szeretem még elmehetnénk erre-arra?! Tudom, hogy ha jobban megismerne, végre elérhetném a kezét, és akkor a világon a legboldogabb pasi lennék, aki a legboldogabbá tenné Őt. Köszönöm a válaszaitokat, remélem, hogy valamelyikőtök válasza a hasznomra válik. :D
2011. júl. 30. 15:01
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem pont ilyen válaszokra számítottam, nem vagyok gazdag pali, mondjuk csóró sem. Nem akarom a pénzemmel magamhoz csalni, mert az nem az én módszerem, és szerintem a lány se olyan. A közömbösség még megy, úgy ahogy. Való igaz, hogy gáz ez a barátság, mivel minden percben mikor Vele vagyok, vagy rendes velem, akkor megfordul a fejemben, hogy tán csak nem akar tőlem valamit. :O De nem. Többen írtátok, hogy ne erőltessem, meg ne akarjam a szerelmét kiváltani semmivel. Nos, én nem is akarom, hogy szerelmes legyen belém, hogy szeressen. Azt akarom, hogy jöjjön el velem, akárhova is, és/vagy adjon egy esélyt, mert nem érezné rosszul magát, jó humorú, romantikus, bolondos srác vagyok, és tudom, hogy legbelül ez imponál Neki, csak persze nyomasztja, hogy én szeretem. A nyálas pasikat nem szeretik a nők, hát nem tudom, szerintem van olyan is aki igen. De majd megpróbálom ezentúl bunkó módon közölni Vele, hogy kövér (pedig nem az), büdös (pedig nem az), csúnya (pedig nem az) stb... Majd kiderül, hogy sikerül! xDxD
2011. júl. 30. 16:17
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
De bmeg fogd már fel hogy nem akar elmenni veled máshova.Megmondta hogy hová akkor azt tartsd tiszteletben ne erőlködj már...Jézusom miért ilyen nehéz a felfogásod?
2011. júl. 30. 16:35
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
De hülye vagy..már ne is haragudj.Először tanulj meg csajozni aztán utána űzd ezt az ipart.
2011. júl. 30. 16:35
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a három év ismeretség nem esély, akkor semmi.
2011. júl. 30. 16:37
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár egyértelmű, hogy te egy önző pali vagy. Fogadd el amit mond.
2011. júl. 30. 16:51
 16/28 anonim ***** válasza:
82%

Nem önző, csak szerelmes!!

Jaj, csajok ti is voltatok már szerelmesek és akkor úgy nyomultok ránk, hogy csak na!! :D

Szóval most ti akarjátok bemesélni, hogy csak úgy kopjon le a lányról?!

Hány olany lányt látok ismerőseim között, aki még egy barátnős pasira is ráerőszakolja magát és nem tágít addig, amíg meg nem kapj a fiút magának.

Amúgy meg láthatnátok, hogy szegény srác mennyire oda van azért lányért, hány évet áldoz rá, ha az a csaj ennyira vak, hogy nem látja milyen rendes palit fogott ki, akkor majd megtudja, ha egy bunkó, iszákos, verekedős idiótával fog járni.

Érdekes, hgy nektek eza ilyenek jobban bejönnek, csak tudnám miért is?!

2011. aug. 25. 20:50
 17/28 anonim válasza:
Kapd fel a válladra vidd el egy kocsmába itasd le és meglátod elmegy veled moziba is, vagy talán többet is csinál...
2011. aug. 25. 20:51
 18/28 anonim ***** válasza:

Kapd fel a válladra vidd el egy kocsmába itasd le és meglátod elmegy veled moziba is, vagy talán többet is csinál...

Nem mond hülyeséget! :D

A nagyok így csinálják, persze nem szó szerint. :D

2011. aug. 25. 20:52
 19/28 anonim ***** válasza:
Ismerős, nekem is vannak ilyen pasi barátaim. Sztem nincs tisztában az érzéseivel. Szerintem is kicsit legyél rossz fiúbb, az felkelti az érdeklődését. Máskor legyél romantikusabb, ha együtt vagytok kettesben :) 17L
2011. aug. 25. 21:01
 20/28 anonim ***** válasza:
3 évig? Hagyd a pi**ba ezt nemvezik One-hitisnek ha egy lányba belebuzulsz és ha nem sikerül próbálkozol nála 40 éves korodig még, aztán ott tartasz hogy Hoppá! Szűz vagyok 40 évesen!
2011. aug. 25. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!