Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy végre eljöjjön velem ez a Csodálatos Lány moziba, vagy egy város nézésre valahova, vagy csak filmezni hozzám?!
fagyizás a határ? hát vidd el fagyizni!! használd azt "fegyverként" amid van! ott legalább tudtok beszélgetni, sokkal jobb, mint a filmezés, mert ott csak taperolni tudjátok egymást, amibe megn em menne még bele szerintem. azt majd akkor, ha jártok ;)
vidd fagyizni, mutasd meg neki, hogy te kellesz neki :D
használd ki a kezedbe adott lehetőségeket, egy picivel úgyis mindig többet fogsz kapni! :)
sok sikert! :)
"Amúgy meg láthatnátok, hogy szegény srác mennyire oda van azért lányért, hány évet áldoz rá, ha az a csaj ennyira vak, hogy nem látja milyen rendes palit fogott ki, akkor majd megtudja, ha egy bunkó, iszákos, verekedős idiótával fog járni."
A szerelem nem úgy működik hogy végiggondolja, melyik emberrel lenne jövedelmezőbb összeállni. Hiába csinál bármit is a pasi ha a csaj nem szerelmes belé. Nincs az embereken egy gomb amit ha megnyomsz akkor veled fognak járni. Legalábbis a normálisaknál. És azért mert vannak nyomulós lányok nem jelenti azt hogy mindenkinek úgy kell. Hülyék mindenhol vannak. Aki nem képes elfogadnia a nemet az igenis bunkó.
A lányok szeretik ha egy pasi nem csak romantikus, nyálas(már, bocs.)figyelmes,(mint te)hanem egy kicsit rossz, és egyfajta védelmező. Közlöm, a lányok sem vakok. tudják mi a jó nekik, és mi nem. Valószínű az a lány is tudja, hogy ti nem vagytok egymásnak valóak,ha tetszettél volna neki már lépett volna . (gondolom nem egy hülyébe szerettél bele...)
Velem is volt már ilyen, hogy egy srác annyira nyomult hogy már inkább menekültem tőle, kerültem a társaságát. Legyél egy kicsit titokzatosabb, nézz meg mást csajokat,ne legyen ennyire egyértelmű hogy odavagy érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!