Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sürgős táncsara lenne szükségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős táncsara lenne szükségem?

Figyelt kérdés

Nemrégen ezt írtam ki : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

- most megint itt van a lány, az óta szakított azzal a sráccal én közben a bizalmába férkőztem , de olyan haveri alapon...

- a lány ebben az ebben egy másik varosban tanul..de elintézni valója lett itt és felajánlottam , hogy alhat a mi szobánkban (bentlakás)... most itt alszik az agyamon én meg itt ülök mellette az íróasztalnál... most azon gondolkodok amikor lefekszem én is maradjak az én felemen avagy próbáljak e közeledni hozza ... kicsit hozza bújni lenne kedvem .. bar annyira jóban azért nem vagyunk ...

24f meg nem volt barátnőm és meg egyszeresem aludtam lány mellett de meg egy csók sem volt eddig az életemben ...a jelen pillant pedig olyan mint egy alom... bar csak örökké tartana ez az ejszaka

merjek közeledni vagy hagyjam egy másik alkalomra ?

2012. nov. 19. 22:56
 1/2 A kérdező kommentje:
második "ebben" = évben
2012. nov. 19. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha próbálkozol és felébred, viszlát minden kapcsolatnak vele...
2012. nov. 19. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!