Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok magamon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok magamon változtatni? Amikor egy lány megtetszik, akkor máson sem jár az eszem, mint azon, hogy ő is kezdeményezetne.

Figyelt kérdés

A másik, ha ezt nem teszi, akkor azon gondolkozom, hogy ha ő nem kezdeményez, akkor é sem fogok, mert minek olyan lánynak, akit nem érdeklem annyira?

Nem vagyok ronda. Nem vagyok szűz sem. Nagyon érzékeny vagyok, ez miatt hajlamos vagyok túlreagálni a dolokat ilyen téren, úgy, ahogy az előbb leírtam.

Tetszik a lányoknak a magasságom, állítólag nagyon jól nézek ki... Viszont taszítom magamtól az embereket a fent említett okok miatt, mivel olyankor "rideg" leszek.

Sokkal rondább embereknek van nagyobb önbizalmuk, de nekem ez még sincs meg. Szeretnék ezen változtatni, de egyszerűen nem tudom, hogyan.

Szeretném elsősorban olyan lányok véleményét, aki kiverné ezt a sok hülyeséget belőlem. Jöhet válasz akármelyik nemből, persze kultúrált keretek között.

2012. dec. 10. 19:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Te vagy a pasi! És ha nem kockáztatsz, talán elengeded azt, aki épp hozzád passzolna és te is ő hozzá.
2012. dec. 10. 20:16
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg ne szerelmet valj és ne randira hívd. Csak sétálni egyet, vagy beülni egy teára. Mindenféle indok nélkül. Mondd, hogy jó társaság és szívesen megismerkednél vele. Ennyi. Vagy csak megkérdezed ráér-e. Ha azt mondja, hogy nem, megkérdezed, hogy mikor ér rá. Ha húzza a száját, nem akar. Ha mond valamit, akkor elmegy veled.

Nem kell nagy szavakkal készülni! Aztán majd alakul.

2012. dec. 10. 20:18
 13/28 anonim ***** válasza:
Elárulod, hogy hány éves vagy? Vagy ha nem akarod kiírni, jöhet privibe is.
2012. dec. 10. 20:20
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

"Az egyetlen lány aki tényleg kellett volna, elküldött a francba. Ebből legyen önbizalmam? A lehető legnormálisabban beszéltem vele, de aztán mégis..."

Sajnos a dolog nem mindig kétoldalú. Tegyük fel odamenne valaki hozzád, akinek te igazán kellenél, de mondjuk eddig nem nagyon beszéltetek sose, és te a kérdésedben szereplő leányzó miatt nagyon észre se vetted még, és szerelmet vall. Te mit mondanál neki? "Hát jó, ha neked én vagyok a tökéletesség, akkor mostantól járjunk"?

Azért, mert valakinek valaki bejön, bármennyire is normálisan mondja ezt el a kiszemeltnek, lehet belőle pofáraesés. És igen, ahogy ezt írta valaki, ez benne van, csalódások lesznek. Ki kell bírni, fel kell tápászkodni, és tovább lépni.

2012. dec. 10. 20:33
 15/28 anonim ***** válasza:

igazad van. Pont ezt írom privibe a kérdezőnek. Nekem is most pont egy olyan pasi tetszik, akik tudom, hogy előttem egy csaj visszautasított. Erre most nem tudom mire vár (tapsra még?). No mindegy. Már csak épp kézzel-lábbal nem kapálódzom néha.

Ez a baj! Nem kéne feladni fiúk! De komolyan!!! Azért mert valaki dob! És mi az hogy az "egyetlen"? No ha ezt most az a férfi írta volna, aki nekem most épp bejönne, egy kicsit lesúlytva érezném magam, hogy pont az a másik csaj (aki nemrégiben elutasította), csak ő lett volna az egyetlen és más már nem is lehet.

NE ADD MÁR FEL KÉRDEZŐ, DE KOMOLYAN!ÖRÖKRE EGYEDÜL AKARSZ MARADNI???

2012. dec. 10. 20:39
 16/28 anonim ***** válasza:

"akik tudom, hogy " ---> akit tudom, hogy

ez akart lenni

2012. dec. 10. 20:40
 17/28 anonim ***** válasza:

Viszont csajoknál simán egvan a "csak az egyetlen" akire koncentrálnak mindenki más sztorno mert hát mégis csak. És persze, hogy el leszel küldve HACSAK nem te vagy az az 1 akit éppen kiszemelt az az 1.

A SZERENCSÉN múlik, hogy találkoztok-e. Minden a SZERENCSÉN múlik.

2012. dec. 10. 20:46
 18/28 anonim ***** válasza:

Én is most csak egyre koncentrálok jó ideje és nő vagyok. Mert úgy látom, hogy tetszek neki. Amíg nem tudom meg mi van, addig nem foglalkozok mással. (ez meglehet rossz hiba - barátnőm is mondta -, de ha egyszer ő tetszik).

No persze kezd baromi idegesítő lenni, hogy nem lép. Valahogy kezdem azt hinni, fél hogy visszautasítom, mert ő se tetszett egy lánynak, aki neki jóideig igen. De most ezen bunkjuk??? No kár is volt ezt itt elolvasnom (mármint ezt a kérdést). Kíváncsi lennék a héten lesz-e valami már végre - bár mi nem látjuk minden nap egynást.

NE LEGYETEK MÁR ILYEN GYÁVÁK!!!!!!!!!

2012. dec. 10. 20:51
 19/28 anonim ***** válasza:

áhh! nem tudok írni

"bunkjuk" > bukjunk

2012. dec. 10. 20:52
 20/28 anonim ***** válasza:

Érdekes.

Szóval amíg csak "Belé vagy zúgva" addig mindenki más el lesz küldve a fenébe, de azért próbálkozzanak, hogy elküldhesd őket? Hmmm... Kedves gesztus.

2012. dec. 10. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!